Dani Oţil a fost părăsit. Chiar el a făcut anunţul: „Nu mi s-a întâmplat niciodată în viața mea”

Dani Oţil a fost părăsit. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan şi Dani trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de soţia lui, Gabriela Prisăcariu, cu care are un băieţel. Deşi au o familie fericită, cei doi au probleme cu bonele.

10 iun. 2022, 10:30
Dani Oţil a fost părăsit. Chiar el a făcut anunţul: „Nu mi s-a întâmplat niciodată în viața mea”
Dani Oţil a fost părăsit

Dani Oţil a fost părăsit. Vedeta Antenei 1 se confruntă cu o mare problemă, nu reuşeşte să găsească bonă pentru fiul lui. Femeile pe care le-au avut până acum au stat puţin timp, apoi au plecat. Anunțul că au rămas din nou fără bonă a fost făcut de Gabriela Prisăcariu, chiar în ziua în care ea și prezentatorul TV au împlinit un an de la nuntă. „Trebuie să scriem o carte despre bone. Știu, mai există. (…) Da, ne căutăm bonă, iar„, a spus ea pe InstaStory.â

Dani Oţil a fost părăsit

În cadrul matinalului pe care îl prezintă la Antena 1, Dani Oţil a stârnit hohote de râs, după ce a mărturisit că niciodată nu a fost atât de părăsit de femei, într-un timp așa scurt. „Nu știu, nu știu ce se întâmplă. Nu am fost părăsit de atâtea femei, cât am fost acum de bone… niciodată în viața mea. Din contră, schimbam iala la ușă să nu mă mai caute și acum… Uite și tu ce situație”, a spus el.

Apoi a ținut să povestească faptul că fiul său s-a trezit încă de la primele ore ale dimineții. Colegii de breaslă l-au compătimit pe prezentator, însă acesta a menționat că nu el este cel care se trezește în toiul nopții, ci soția lui. „Ce bine de voi. Al meu la cinci jumate dimineața este treaz. (…) Nu, că eu nu sunt treaz.(…) Să se trezească mă-sa că doar de-aia l-a făcut. Păi da… (…)”, a mai spus el în spirit de glumă.

Citeşte şi: Dani Oţil, noi dezvăluiri despre relaţia cu Mihaela Rădulescu. Ce beneficii avea prezentatorul: „Am primit un BMW nou”

Dani Oțil are probleme de sănătate

Prezentatorul TV a mărturisit că s-a trezit cu câteva simptome, care prevăd o răceală, astfel că nu este chiar într-o stare bună. După ce seara a fost la un eveniment alături de soția lui, Gabriela Prisăcariu, se pare că dimineață s-a trezit cu nasul înfundat și cu un disconfort pe gât, astfel că a explicat cât de aproape este răceala de el.

S-a văzut cu ochiul liber că Dani Oțil a avut moralul jos, însă, cu toate astea face față cu brio, așa că nu a putut ezita și a făcut și de această dată haz de necaz de problemele cu care se confruntă.

Mai exact, prezentatorul TV și-a adus aminte de o replică pe care i-o dădea tatăl său în copilărie atunci când răcea, așa că și-a delectat colegii de breaslă cu glumele sale.

M-am trezit cu muci, nu știu ce naiba am. Îmi zicea tata când eram mic că numai prostii racesc iarna. Vezi? Eu am răcit acum, cred. (…) Am luat ceva de la cineva că nua veam nimic ieri și azi m-am trezit cu muci”, a povestit Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.