Dani Oţil, noi dezvăluiri despre relaţia cu Mihaela Rădulescu. Ce beneficii avea prezentatorul: „Am primit un BMW nou”

Dani Oţil a făcut noi dezvăluiri despre relaţia cu Mihaela Rădulescu. Cei doi au trăit o poveste de dragoste intensă, deşi este o diferenţă de 11 ani între ei. Faptul că avea o iubită mai matură şi mai celebră decât el, i-a adus foarte multe beneficii.

29 mai 2022, 21:25
Dani Oţil, noi dezvăluiri despre relaţia cu Mihaela Rădulescu. Ce beneficii avea prezentatorul: „Am primit un BMW nou”
Dani Oţil, noi dezvăluiri despre relaţia cu Mihaela Rădulescu

Dani Oţil, noi dezvăluiri despre relaţia cu Mihaela Rădulescu. Prezentatorul a fost invitat în cadrul podcastului „Aproximativ discuții”, cu Gojira, unde a vorbit despre avantajele pe care le-a avut de pe urma relației cu „Diva de la Monaco”.

Dani Oţil, noi dezvăluiri despre relaţia cu Mihaela Rădulescu

Companiile veneau către el să-i ofere diverse bunuri pentru a le promova.  Așa s-a întâmplat și cu motocicleta pe care a condus-o timp de un an de zile.

Mai mult, prezentatorul TV povestește că a fost în postura de a refuza o mașină scumpă, din cauză că i se părea deplasat să conducă un asemenea bolid, în condițiile în care el locuia într-o garsonieră achiziționată în rate.

Citeşte şi: De ce nu ar divorţa Gabriela Prisăcariu de Dani Oţil? Blondina a dat cărţile pe faţă: „Tu nu meriţi”

Într-o zi, când am devenit mai celebru și nu neapărat mulțumită mie, ci că eram într-o relație cu o doamnă mai în vârstă și atunci era wow, și care era mai celebră, evident, pentru că am început să apar mai peste tot, m-a chemat un domn foarte important care se ocupa de BMW în România. Am purtat o discuție despre cum ar trebui să fie un motociclist vechi, să promovez niște motoare. Am primit un BMW nou, contract de imagine, pentru 1 an de zile.

Apoi mi-a zis că, pentru că am multă vizibilitate, dacă nu vreau să îmi dea un BMW X6. Eu aveam Skoda atunci. Au fost cei mai grei pași, am transpirat puțin rece. I-am zis că nu vreau mașina și el mi-a zis „Poftim?” I-am spus ca am o garsonieră în rate, luată în franci elvețieni. Am plătit-o de 3 ori.

Eu le zic oamenilor că mă cheamă la audit, nu am bani de impozite. Cum ar fi să mă vadă la semafor? X6 abia se lansase. În primă fază, omul a luat-o foarte rău, m-am gândit că nu o să îmi dea nici motocicleta.

Până la urmă mi-a scris că este o lecție de marketing, deși el voia expunere. Mi-a zis că aveam dreptate și că avea vedete pe lista de așteptare la X6. Apoi mi-a zis să mă duc să iau motocicleta”, a povestit Dani Oțil în cadrul podcast-ului.