Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru fiul său. Care e cel mai mare regret al prezentatorului tv: „Timpul nu îl mai pot da înapoi”

Dani Oțil este un tată mândru și fericit. De când a apărut Luca Tiago în viața lui și a Gabrielei, totul e din ce în ce mai bine.

31 aug. 2022, 22:54
Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru fiul său. Care e cel mai mare regret al prezentatorului tv: „Timpul nu îl mai pot da înapoi”

Dani Oțil și Gabriela sunt părinți de aproximativ un an. Prezentatorul tv i-a scris o scrisoare emoționantă fiului său, Luca Tiago, în care i-a mărturisit care e regretul pe care îl are încă din copilărie.

Prezentatorul i-a spus fiului său, care îi va citi mesajul peste mulți ani, probabil, că și-ar dori foarte mult să îl sune atunci când crește mai mare. Dani a spus că, dacă ar putea da timpul înapoi, asta ar face, și-ar suna părinții mai des. E cel mai mare regret al lui și, din păcate, nu mai poate da timpul înapoi. Tocmai de aceea speră ca fiul lui să nu îi repete greșeala și să fie mai atent cu părinții lui, atunci când va fi mare.

”Las și io asta aici, tată, ca peste 20 de ani sa fim siguri ca ma mai suni. Nu e obligatoriu. Peste 20 de ani o sa ai fix cât aveam eu acu 20. Exact când am început sa îi sun pe ai mei mai rar. Si tot mai rar… Eu timpul nu îl mai pot da înapoi. Tu nu face ca mine, tată.

Eu nu o sa te deranjez. Nici tata nu m-a deranjat. Da tu sună-mă la sfârșit de vară sa refacem poza asta. Tu vei fi tot mai înalt…io tot mai strâmb. De la un punct mă voi ține eu de tine. Sper sa îți fiu până atunci sprijin. Las poza asta aici… Ca într-o sticla. Pana pe 2042…”, a scris Dani Oțil pe rețelele de socializare.

Citește și Răzvan Simion și Dani Oțil, cei mai buni prieteni de 38 de ani. „Avem o viață împreună. Ne-am învățat unul pe celălalt. Nu am stat certați niciodată”

Dani Oțil și Gabriela, pregătiți pentru încă un copil?

Gabriela Prisăcariu au organizat o serie de întrebări pe contul său personal de Instagram, iar fanii au fost curioși să afle dacă cei doi se gândesc deja la al doilea copil. Prezentatorul TV și frumoasa lui soție au evitat să ofere un răspuns concret.

”Asta este o întrebare foarte bună (n.r. dacă mai vor un copil), dar nu… răspund.”, a spus Dani Oțil pe Instagram, urmat imediat de replica dată de soția sa.

Citește și Gabriela Prisacariu este nemulţumită. Ce cadou vrea de la Dani Oţil: „Eu i-am zis lui”