Dani Oţil, accident cu maşina de curse la raliul din Mangalia. Prima reacţie a prezentatorului: „Un cumul de factori nefericiți”

Dani Oţil a fost implicat într-un accident în timp ce participa la raliul organizat la Mangalia. Prezentatorul TV a dezvăluit care au fost urmările incidentului din care a scăpat cu viaţă.

23 mai 2021, 14:58
Dani Oţil, accident cu maşina de curse la raliul din Mangalia. Prima reacţie a prezentatorului: „Un cumul de factori nefericiți”

Împătimit al curselor, Dani Oțil nu a putut lipsi de la prima etapă din Campionatul Național de Super Rally, desfăşurat la Mangalia. Din păcate, prezentatorul de la Antena 1 a avut parte de un accident, în urma căruia maşina pe care o conducere a avut nevoie de reparaţii.

Dani Oțil a deschis cursa la volanul unui prototip Radical SR1, fiind urmat de de campionul național din anul 2019, Costel Cășuneanu. În 2020, prezentatorul matinalului de la Antena 1 a reuşit să câştige singura etapă organizată în timpul pandemiei COVID-19, scrie Spynews.ro.

Dani Oţil, accident cu maşina de curse la raliul din Mangalia. „Am lovit mașina neprovocat”

Acum, Dani Oţil şi-a anunţat fanii că a fost implicat într-un accident în timpul raliului desfăşurat pe străzile din Mangalia. Matinalul a făcut haz de necaz despre incident.

„Rămâne în cartea mea cu două reci şi una calda: Am lovit mașina neprovocat, fără să mă grăbesc, după un cumul de factori nefericiți. Am reușit să improvizăm, am făcut timp de podium, dar s-a stricat altceva… Caldă e că ne-am întors la curse în oraș si am văzut fețe fără mască dupa un an”, a fost mesajul transmis de Dani Oțil.

Dani Oţil, după raliul din Mangalia
Dani Oţil, după raliul din Mangalia

Imagini de la raliul din Mangalia, unde Dani Oţil a făcut accident

Dani Oţil are, în schimb, motive de bucurie. De curând, s-a însurat cu iubita lui, modelul Gabriela Prisăcariu. Mai mult, ei aşteaptă un copil, un băieţel, pentru că Gabriela însărcinată în şase luni.

Citeşte şi: Soția lui Dani Oțil, Gabriela Prisecariu, a purtat o rochie de mireasă identică cu a unei alte vedete din România. Cine a fost faimosul designer?

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil şi-au unit destinele cu câteva luni înainte de a deveni părinți. Marele eveniment nu a fost anunţat public, cei doi alegând să păstreze maximum de discreţie.

Gabriela Prisăcariu a publicat pe Instagram o imagine în care își îmbrățișează soțul: „Domnul şi Doamna Oțil”, a scris proaspăta mireasă în dreptul fotografiei. Decorul ales este unul cu adevărat superb.

Proaspăta doamnă Oţil a publicat, de asemenea, o serie de story-uri în care apare alături de invitaţi. Printre invitaţi s-au remarcat Roxana Ionescu, Ramona Olaru, Răzvan Simion, Mihai Bobonete. Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Ramona Olaru, asistenta de la Neatza, cu un buchet imens de flori pentru proaspeții căsătoriți. Vedeta a ales o rochie superbă, lungă și vaporoasă, de un roz pal.

Citeşte şi: Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă. GALERIE FOTO