Dani Oțil, despre relaţia cu Mihaela Rădulescu, în direct la TV. Reacția lui Florin Ristei: „Te mai ceartă și acum?”

Dani Oţil a adus-o în discuție pe Mihaela Rădulescu, fosta lui iubită, în ediția de luni a emisiunii "Neatza", în care au fost difuzate imagini de arhivă cu cele mai de succes produse ale Antenei 1.

29 nov. 2021, 14:44
Dani Oțil, despre relaţia cu Mihaela Rădulescu, în direct la TV. Reacția lui Florin Ristei: „Te mai ceartă și acum?”

Dani Oțil, despre relaţia cu Mihaela Rădulescu, în direct la TV. Antena 1  împlinește 28 de ani, iar în cadrul matinalului au fost transmise câteva momente din show-uri care au făcut istorie, cum ar fi „Din dragoste”.

Dani Oțil, despre relaţia cu Mihaela Rădulescu, în direct la TV

Dani Oțil a întrebat de ce nu au fost difuzate imagini și din emisiunea „Duminica în familie”, show prezentat cu mulți ani în urmă de Mihaela Rădulescu. „Cu Duminica în familie de ce nu ați pus imagini? Nu știu dacă mă sună cu prefix de Franța sau de Pro TV”, a spus prezentatorul de la Antena 1. „Te mai ceartă și acum?”, a fost reacția lui Florin Ristei. Răzvan Simion și-a dat seama că Dani Oțil a pronunțat numele trustului concurent și i-a spus colegului său: „Hai că ai stricat totul!”.

Dani Oţil, noi dezvăluiri despre Mihaela Rădulescu. Cum îl umilea prezentatoarea

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format un cuplu timp de cinci ani, iar după despărțire cei doi au rămas în relații foarte bune. În prezent, diva de la Monaco lucrează la Pro TV, acolo unde este detectiv în emisiunea „Masked Singer România”, şi are o relaţie de mai mulţi ani cu Felix Baumgartner. Dani Oțil este căsătorit cu Gabriela Prisăcariu şi au împreună un băieţel, Luca Tiago.

Mihaela Rădulescu, mesaj bizar pentru soția lui Dani Oțil. „Doamne, iartă-mă!”