Dani Oţil îl vrea naş pe Gigi Becali: „Eu nu am naș din România, decât dacă vrea nea Gigi”

Dani Oţil îl vrea de naş pe Gigi Becali. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan şi Dani a făcut anunţul, în direct. Şi-a exprimat dorinţa de a-l avea ca naş pe latifundiarul din Pipera, mai ales că nu are pe nimeni din România.

26 apr. 2021, 15:04
Dani Oţil îl vrea naş pe Gigi Becali: „Eu nu am naș din România, decât dacă vrea nea Gigi”
Dani Oţil îl vrea naş pe Gigi Becali

Dani Oţil îl vrea naş pe Gigi Becali. Prezentatorul a ținut să își strige „nemulțumirea” legată de reprezentanții zodiilor de care se înconjoară în viața de zi cu zi. În stilul său caracteristic, prezentatorul a spus că „s-a cam săturat” de Lei și de Scorpioni, dar a ținut să facă și câteva precizări legate de nașii de cununie.

Blestemul meu în viață, numai Lei si Scorpioni în casă. Nu am găsit și eu o zodie bleagă. Nu am putut să găsesc și eu așa ceva, mie mi-a plăcut pedala de accelerație”, a spus Dani Oțil.

Citeşte şi: Dani Oţil, despre sexul copilului. Ramona Olaru l-a dat de gol: „Da, se ştie ce este”

Dani Oţil îl vrea naş pe Gigi Becali

Imediat după, matinalul a făcut dezvăluiri despre nașii de cununie și a spus că nu are nași din România, doar în cazul în care nu ar vrea Gigi Becali. „Eu nu am naș din România, decât dacă vrea nea Gigi. La mulți ani, nea Gigi! Păi pe cine să pun, săracule, naș, ca pe tine te-a pus Miki și ce s-a întâmplat?„, i-a spus Dani Oțil lui Răzvan Simion.

Pai nu e vina mea că ea nu a avut noroc de nași!„, a răspuns Răzvan Simion, la Antena 1.

Gabriela Prisacariu, primele declaraţii despre sarcină

Gabriela Prisacariu

a făcut primele declaraţii despre sarcină, în urma zecilor de mesaje primite, după ce a făcut anunţul. Blondina a decis să răspundă la unele curiozităţi ale fanilor şi a dezvăluit şi în câte luni este gravidă.

Suntem în 16 săptămâni, 4 luni, burtica crește ușor, ușor. Din păcate la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții deoarece din motive medicale nu am voie să fac mișscare deloc. Trebuie să stau linișită, am pus 2 kilograme, îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță.

Mă bucur că am terminat cu mesajele acelea > De ce vă băgați cu bocancii în viețile omaenilor, paote unele cupluri nici nu pot face copii, de ce trebuie să faceți astfel de mesaje, am tereminat cu mesajele astea, acum aștept să înceapă mesajele când vă căsătoriți și când faceți un nou copil”, a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram.