De ce nu ar divorţa Gabriela Prisăcariu de Dani Oţil? Blondina a dat cărţile pe faţă: „Tu nu meriţi”

De ce nu ar divorţa Gabriela Prisăcariu de Dani Oţil? Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din România şi împărtăşesc cu fanii multe momente din viaţa lor, inclusiv cele cu fiul lor, Tiago.

13 mai 2022, 14:08
De ce nu ar divorţa Gabriela Prisăcariu de Dani Oţil? Blondina a dat cărţile pe faţă: „Tu nu meriţi”
De ce nu ar divorţa Gabriela Prisăcariu de Dani Oţil?

De ce nu ar divorţa Gabriela Prisăcariu de Dani Oţil? De când a venit pe lume băieţelul lor, se consideră doi oameni împliniţi, care se implică în aceeaşi măsură în creşterea micuţului. Recent, blondina a ieşit într-o seară în club, iar prezentatorul a rămas acasă, să stea cu Tiago.

Citeşte şi: Gabriela Prisăcariu, despre bărbăţia lui Dani Oţil. Declaraţia neaşteptată a blondinei „Credeți-mă, nu este micuț deloc”

De ce nu ar divorţa Gabriela Prisăcariu de Dani Oţil?

Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan şi Dani a dezvăluit motivul pentru care soţia lui nu ar divorţa niciodată de el.  ”Soția este Scorpion și mi-a zis zilele trecute: ”Băi, eu m-am gândit. Mie dacă vreodată îmi vine să divorțez de tine, nu o să divorțez. Știi de ce? Că tu nu meriți să fii fericit pentru tot restul vieții.”, a declarat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți pentru prima dată în urmă cu șase luni. Micuțul lor, Luca Tiago, le aduce de fiecare dată zâmbetul pe buze, iar cei doi petrec destul de mult timp cu el.

Am învățat o lecție foarte importantă zilele astea – că trebuie să fii puternică și să te ții tare, pentru că dacă el te simte slab, gata, s-a terminat. Adică, când începe să plângă în pătuț, imediat îl iei în brațe, cum fac eu, nu e bine. Dar încerc să fiu tot mai puternică și să nu mă las impresionată. Este foarte greu”, a mărturisit Gabriela Prisăcariu pe InstaStory.

Gabriela Prisăcariu a umilit-o pe Mihaela Rădulescu

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor a fost unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Dani Oțil a avut parte și de roast, făcut chiar de soţia lui, Gabriela Prisăcariu.

Aceasta a făcut o serie de glume la adresa acestuia, printre care una dintre ele face referire la fosta iubită a prezentatorului, Mihaela Rădulescu. „Nici nu știți ce tată bun este, își îngrijește copilul ca și cum ar fi al lui… Primul invitat pe listă la nuntă a fost Ristei. Este adevărat, nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani, scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco…”, a spus Gabriela Prisacariu.