Dani Oţil s-a legat de nasul Lidiei Buble. Care a fost reacţia artistei: „În locul tău nu aș zice nimic”

Dani Oţil s-a legat de nasul Lidiei Buble. Artista a fost prezentă în platoul Neatza cu Răzvan şi Dani, împreună cu sora ei, Estera. Cele două s-au duelat şi într-un joc, iar miza a fost mai multe dulciuri, care au la nepoţii cântăreţei.

21 apr. 2022, 17:10
Dani Oţil s-a legat de nasul Lidiei Buble. Care a fost reacţia artistei: „În locul tău nu aș zice nimic”
Dani Oţil s-a legat de nasul Lidiei Buble

Dani Oţil s-a legat de nasul Lidiei Buble. Un schimb de replici a avut loc între artistă și Dani Oțil, după ce prezentatorul s-a legat de aspectul ei fizic, mai exact de nasul artistei.

Citeşte şi: Lidia Buble nu mai are nici un pic de rușine. Vedeta a dezvăluit cum înjură „pocăiții”

Dani Oţil s-a legat de nasul Lidiei Buble

Aceasta nu s-a lăsat mai prejos și a venit cu o replică pentru el. Nu este pentru prima dată când Dani Oțil îi spune Lidiei Buble că are nasul mare, însă cântăreața nu bagă în seamă ironiile lui, pentru că știe că nu le face din răutate.

Lasă, Dani, că nasul asta nu e degeaba, ți-am mai zis. Este o binecuvântare, eu mă mândresc cu el. Oricum, în locul tău nu aș zice nimic că nici tu nu-l ai mic”, este replica Lidiei Buble, la ironia lui Dani Oțil.

Mulți au observat că fosta iubită a lui Răzvan Simion a slăbit considerabil în ultima perioadă, iar ea a explicat că în ultima perioadă nu s-a simțit bine și a fost foarte răcită. „Da, am cam slăbit. Sunt o scândură, dar na, am fost răcită destul de tare, vreo două săptămâni. (…) Îmi revin eu, nu vă faceți griji”, a mai spus artista.

Lidia Buble, surprinsă din nou alături de Horațiu Nicolau

Anul trecut, Lidia Buble și omul de afaceri au fost surprinși împreună în nenumărate rânduri. Cei doi și-au petrecut timpul atât la diferite restaurante din zona de nord a Capitalei, cât și în club, dar n-au confomat că au o relaţie.

Recent, vedeta a fost surprinsă alături de omul de afaceri în timp ce luau prânzul împreună, într-un restaurant de lux din Capitală, iar mai târziu au fost vazuti intrând împreună în garajul unui imobil, conform Mediaflux.

În lumea mondenă a Capitalei se zvonește că Lidia Buble ar avea o relație cu omul de afaceri Horațiu Nicolau. În emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D, cântăreața a fost întrebată despre acest subiect, însă ea a evitat să răspundă!

Horațiu Nicolau este un om de afaceri în vârstă de aproape 60 de ani. Bărbatul este divorțat și a fost nașul de cununie al Valentinei Pelinel cu Cristian Boureanu. A intrat în atenția presei după ce a vândut postul Telesport, unde era director general, trustului de presă Realitatea. La botezul fiicei sale a cântat Madonna. După divorțul de Andreea, fosta lui soție, omul de afaceri a fost surprins de mai multe ori în compania altor domnișoare.