Dani Oţil nu mai apare la „Neaţa”. Decizie surprinzătoare luată de Antena 1

Dani Oțil nu mai poate fi văzut la emisiunea care l-a consacrat, acesta fiind cooptat de Antena 1 într-un alt proiect. Răzvan Simion va prezenta matinalul timp de o lună fără colegul său, care filmează deja pentru o emisiune-surpriză.

19 sept. 2023, 15:32
Dani Oţil nu mai apare la „Neaţa”. Decizie surprinzătoare luată de Antena 1
Dani Oţil nu mai apare la "Neaţa". Decizie surprinzătoare luată de Antena 1

Dani Oţil nu mai apare la „Neaţa”. Locul lui Dani Oțil va fi ocupat de Florin Ristei, care făcea parte oricum din echipa emisiunii. Aceasta nu este singura schimbare produsă la emisiune, pentru că și componența echipei a avut de suferit. Printr-un anunț neașteptat pe internet, Bogdan Radu Ocnaru a anunțat că și-a încheiat colaborarea cu matinalul prezentat de Dani Oțil și Răzvan Simion. „Neatza cu Răzvan și Dani” este o emisiune matinală prezentată de Răzvan Simion și Dani Oțil pe postul Antena 1 începând cu anul 2008.

Citeşte şi: Gabriela Firea și Florentin Pandele au botezat-o pe nepoata lui Anghel Iordănescu. „Zenaida, azi ai intrat în rândul creştinilor” FOTO

Dani Oţil, acum una dintre vedetele tv din România, a declarat că n-a fost susţinut de familie, pe acest drum. „Eu provin dintr-o familie normală, medie, pe toate planurile. Am fost înconjurat de părinți care le spuneau copiiilor lor că sunt cei mai deștepți, că au talent să cânte și tot așa. Ceva la mine nu a funcționat! Eu dacă am vrut la fotbal, mama mi-a spus că sunt prea mic de statură, dacă am vrut să merg la karate, mi-a zis că o să fac hernie de disc, dacă am vrut să cânt la acordeon, pentru că aveam un vecin care cânta la acordeon în fiecare zi, la prânz, mama mi-a zis că sigur nu am talent. Am vrut să fac mai multe sporturi, când eram copil, iar mama mi-a zis că sunt firav să nu le fac. În clasa a XI-a aveam un televizor alb-negru care stătea pe frigiderul din bucătărie. Atunci, în acea seară cred că era și Răzvan la mine, pentru că venea în fiecare seară, și atunci mama ne-a întrebat dacă știm ce vrem să fim. Și eu îl vedeam pe Horia Brenciu la televizor și am zis că vreau să fiu ca el, prezentator. Și ea atunci mi-a zis că nu am nicio șansă”, a spus Dani Oțil.

Citeşte şi: Corina Caciuc este însărcinată din nou. Anunţ uriaş făcut chiar de ziua lui Reghecampf: „1+1=4”

Dani Oțil este căsătorit cu Gabriela Prisăcariu. Cei doi au împreună un băiețel și au făcut cununia religioasă pe 30 iulie 2023. Cei doi soți au ajuns și în fața altarului, după ce cununia civilă a fost organizată în urmă cu doi ani.