Dani Oțil, probleme cu Fiscul. A fost dat în judecată și a pierdut procesul. Cât are de plătit prezentatorul TV

Dani Oțil, probleme cu Fiscul. În plină pandemie de coronavirus, prezentatorul TV a fost dat în judecată de o firmă de produse alimentare și a pierdut procesul. A fost obligat de instanță să scoată din buzunar aproape 9.000 de lei. 

09 apr. 2024, 11:15
Dani Oțil, probleme cu Fiscul. A fost dat în judecată și a pierdut procesul. Cât are de plătit prezentatorul TV
Dani Oțil, probleme cu Fiscul

Dani Oțil, probleme cu Fiscul. Pe lângă cariera în televiziune, prezentatorul a făcut bani frumoși și din restaurantele la care este acționar. În anul 2022, din rapoartele depuse la Fisc, firma sa, „Grătar și vorbe SRL”, a înregistrat o cifră de afaceri de 1.150.000 de euro. Și un profit de 185.000 de euro.

Citește și: Dani Oțil recunoaște că soția lui este foarte geloasă: „Ar fi trecut prin ușă cu piciorul”

Dani Oțil, probleme cu Fiscul

Vedeta a fost dată în judecată, în plină pandemie, de o firmă de distribuție produse alimentare și a pierdut procesul, fiind obligat de instanța de la Judecătoria sectorului 4 să scoată din buzunar aproape 9.000 de lei.

Obligă debitorii, în solidar, la plata către creditoare a sumei de 8.728,89 lei cu titlu de debit principal. Precum şi penalităţile de întârziere, în cuantum de 0,1% pe zi de întârziere aferente debitului principal, calculate de la data scadentei fiecărei facturi în parte şi până la achitare efectivă şi integrală a debitului principal.

Obligă debitorii în solidar la plata către creditoare a sumei de 40 Euro, în lei la cursul BNR din ziua plăţii, reprezentând daune interese minimale. Obligă debitorii, în solidar, la plată către creditoare a sumei de 600 lei reprezentând cheltuieli de judecată, respectiv taxa judiciară de timbru şi onorariu avocat”, se precizează în sentința instanței, potrivit Cancan.ro.

Cu ce se ocupă fratele lui Dani Oțil

Acum ceva vreme, matinalul de la Neatza a vorbit despre fratele său și a dezvăluit că este un foarte bun profesionist. „Nu, el nu este nici celebru, nici bogat, dar este foarte inteligent, e tehnic. Sunt mai prost decât el, da. Și îi mulțumesc că nu m-a lăsat să fumez în liceu, a fost primul semn de inteligență.

El este cel mai bun specialist în antene GSM din România. El a muncit să monteze antenele alea mari ca să aveţi voi semnal la telefon prin munţi. Acum a mai crescut puţin şi lucrează într-o hală”, a precizat Dani Oțil.

Deși în copilărie nu au avut o relație tocmai apropiată, Dani Oțil spune că acum se înțelege bine cu Dorin. „Eu cu frate-miu eram… eu nu ştiu cum am putut să rezistăm în aceeaşi cameră fără să ne omorâm. După, relaţia s-a supersudat. E cu patru ani mai mare. Eu nu sunt prieten cu frate-miu pe Facebook. Ce oi fi eu aşa sălbatic? (…) Ar trebui măcar să îi accept cererea de prietenie. Pentru mine, el a făcut cele mai importante lucruri în viața mea. El m-a învățat să fumez, el m-a bătut să mă las!”, a mai mărturisit Dani Oțil.