Mihaela Rădulescu, geloasă pe Flavia Mihășan. L-a bănuit pe Dani Oțil că a înșelat-o cu fosta asistentă de la Neatza: „S-a prins după câțiva ani”

Mihaela Rădulescu, geloasă pe Flavia Mihășan. Dani Oțil a trăit o poveste de dragoste alături de cea numită "diva de la Monaco", iar acesta și-a adus aminte de un episod amuzant din relația lui. Prezentatorul ar fi primit un mesaj „controversat” de la o anume Flavia, care a intrat în atenția iubitei sale de la acea vreme.

03 mart. 2024, 11:39
Mihaela Rădulescu, geloasă pe Flavia Mihășan. L-a bănuit pe Dani Oțil că a înșelat-o cu fosta asistentă de la Neatza: „S-a prins după câțiva ani”
Mihaela Rădulescu, geloasă pe Flavia Mihășan

Mihaela Rădulescu, geloasă pe Flavia Mihășan. Dani Oțil povestește că la acea vreme nu avea parolă la telefon, deci nici secrete față de partenera lui. Doar că, la un moment dat, aceasta a zărit un mesaj suspect pe telefonul lui primit chiar de la…Flavia.

Citește și: Care este numele real al lui Dani Oțil. Celebrul prezentator a fost botezat după ginecologul care l-a adus pe lume

Mihaela Rădulescu, geloasă pe Flavia Mihășan

Eram cu Mihaela. Și ea s-a jurat că nu este o femeie geloasă. Cine crede că o femeie în zodia Leu nu e geloasă, se înșală. Fiți atenți! Și eu nu am avut parolă la telefon, acum am pentru că am poze cu…mine gol. Am și banca, înainte nu aveai bancă. Nu am avut niciodată parolă la telefon. Și n-am pus niciodată telefonul pe silent seara sau noaptea. Nu mă suna nimeni, nimeni, niciodată. Dacă avea cineva ceva important, îmi scria.

Avem un moment la televiziune (la care o să fac referire mai târziu), ajung la celebra garsonieră, telefonul pe masă, nu știu ce făceam în bucătărie. Mihaela nu știu ce făcea și la un moment dat… s-a prescris, e de mult! Zice: Ia vezi că eu când te-am rugat să-i scrii Flaviei, ai zis că nu ai numărul ei, și-ți scrie Flavia…

Zice: vezi ce e! Eu zic: Sincer, nu am numărul Flaviei. Abia venise Flavia la noi. Toți o plăceam, aveam crush pe ea toți și îi plăcea și Mihaelei de ea.

Îi zic: citește mesajul! Dacă tot zici că e Flavia…Mai mult decât atât, e Flavia smiley face (:))

Ea, femeie deșteaptă, s-a prins după câțiva ani că dacă aveai steluță în dreptul era „nu încă”. Dacă treceam NUP era neînceperea urmăririi penale. Adică e nebună, evită total.

Și zic: Ia citește tot.

Mihaela citește: „Eu ți-am zis că dacă mă lași pe mine să bag mâna la fermoar, se termină totul în mai puțin de două minute, dar așa a durat mai mult”, a povestit Dani Oțil, în podcastul lui Speak și al lui Florin Ristei.

Prezentatorul a dezvăluit că Flavia, femeia care-i scrisese la acea vreme, nu era de fapt Mihășan, colega lui de platou. Era vorba despre o altă femeie, care-i scria legat de un contract de publicitate.

Mi-a căzut cerul, eu știam despre ce este vorba. Aveam un contract cu Decathlon și la marketing acolo eu vorbeam cu o fată Flavia (o salut pe calea aceasta). Noi am avut un moment în emisiune cu celebrele corturi care se deschid în două secunde. Și m-am făcut de cacao, pentru că toată lumea știe că acel cort, care se deschide în două, trei secunde, se închide foarte greu.

Flavia mi-a zis în pauză: mă lași pe mine să-ți arăt? Că trebuie să bagi mâna pe la fermoar? I-am zis să mă lase să fac în direct. Vreo șase minute am încercat să-l fac și n-am reușit…Și Flavia de la Decathlon, de ce am trecut-o eu cu smiley face nu știu…Nu i-am explicat treaba asta (n.r Mihaelei Rădulescu)”, a mai spus Dani Oțil.