Dani Oţil s-a confesat în faţa lui Mihai Bobonete: Aş putea face pârnaie, dacă aş spune ce am luat în tinereţe VIDEO

Mihai Bobonete a lansat "Uşor incomod" o serie de interviuri în care comediantul discută cu invitaţii săi în timp ce îi pune în situaţii mai puţin confortabile. În primul episod a fost invitat prezentatorul TV Dani Oţil, care s-a relaxat la un masaj asiatic.

RomaniaTV.net
09 mart. 2020, 13:09

În fiecare episod postat pe Youtube se poate vedea reacţia invitaţilor, dar şi cât de bine se pot adapta aceştia în contextul propus de comediantul Mihai Bobonete. Dani Oţil, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”  este primul invitat din cadrul seriei „Uşor incomod”. 

Dani a povestit faptul că este extrem de supărat pe presă deoarece nu a primit niciodată o poreclă atât de mişto ca Răzvan, colegul său de emisiune, căruia i-a fost atribuită porecla „Sexi reşiţeanul”. 

Citeşte şi:Dani Oţil şi Loredana Groza, ipostaze intime în direct. Prezentatorul, cu capul între sânii artistei: „Ţin să anunţ că mă însor”

„Sunt super supărat pe presă pentru că mie nu mi-au dat niciodată un nume din ăsta atât de mişto” , a spus acesta.

Pe durata interviului Dani a declarat faptul că dacă ar recunoaşte ce a luat în tinereţe ar putea face închisoare. „Dacă aş zice acum ce am luat, aş putea să fac pârnaie pentru că s-a schimbat legea” , a povestit prezentatorul TV.

Mihai Bobonete l-a „înţepat” pe Dani în legătură cu restaurantul pe care îl deţine în Bucureşti. Mai exact, comediantul i-a povestit cum a mâncat o friptură de 100 de grame pe care a dat foarte mulţi bani.  „În momentul în care a venit nu că era puţină, am luat furculiţa şi am tras-o pe nas”.

„Voi sunteţi o gaşcă de vă daţi prietenii mei. Sunteţi obişnuiţi cu gratuităţile, asta nu îmi place la voi. Credeţi că veniţi, mâncaţi o friptură, puneţi o postare, vede lumea şi vă dă like, iar eu cu aia îmi plătesc băieţii” , a spus prezentatorul TV.

Dani s-a dat de gol şi a declarat faptul că va mai deschide încă două restaurante în Bucureşti, însă locaţia este secretă momentan. „Nu pot să spun, vine concurenţa”.