Dani Oţil şi Loredana Groza, ipostaze intime în direct. Prezentatorul, cu capul între sânii artistei: „Ţin să anunţ că mă însor”

Dani Oțil şi Loredana Groza au fost protagoniştii unor scene extrem de intime, în emisiunea matinală "Neatza cu Răzvan şi Dani". Prezentatorul a fost filmat cu capul între sânii Loredanei Groza.

RomaniaTV.net
24 feb. 2020, 19:32

Răzvan Simion a fost narator, iar actorii au făcut exact cum a spus el. Așa a ajuns Dani Oțil cu capul între sânii Loredanei Groza, care i-a fost „amantă” în această scenetă, în timp ce Ramona Olaru i-a fost „soție”.

Citeşte şi: BAT CLOPOTE DE NUNTĂ. Dani Oţil şi-a cerut iubita în căsătorie. Cum a făcut-o

Loredana Groza l-a mușcat de nas pe Dani Oțil, care a simțit nevoia să spună: „Țin să anunț că urmează să mă însor!”.

Dani Oțil a fost pupat de „soția” Ramona Olaru pe obraz, înainte ca „amanta” Loredana Groza să iasă din… dulap, îmbrăcată în asistentă.

Loredana Groza şochează din nou în ultimul ei videoclip

Loredana Groza şochează din nou în ultimul ei videoclip! Cunoscuta cântăreață joacă rolul de femeie fatală în noul său clip. În imagini, Loredana apare în ipostaze seducătoare, se sărută cu un bărbat misterios, ține un bici în mână și au loc atingeri pasionale.

Loredana Groza joacă rolul de femeie fatală în noul său videoclip. Platforma unde a fost urcat videoclipul a decis să pună o restricție de vârstă. Numai cei peste 18 ani pot să vizioneze noul proiect muzical al vedetei.

În câteva imagini pe care artista le-a urcat pe o rețea de socializare, Loredana se sărută cu un bărbat misterios, ține un bici în mână, iar între cei doi au loc atingeri pasionale. În videoclipul cu pricina există mai multe scene picante- protagonistul masculin îi rupe dresul Loredanei sau aceasta dansează la bară precum Jennifer Lopez.

Imaginile făcute publice pe rețeaua de socializare au stârnit reacții în rândul urmăritorilor Loredanei. În timp ce unii sunt de părere că artista arată impecabil pentru vârsta ei și că nu e nicio rușine în a-și arăta atuurile fizice, alții îi reproșează că ipostazele nu sunt tocmai potrivite pentru cineva la aproape 50 de ani.

Citeşte şi: Loredana Groza a sărbătorit „Ziua Vacii”, în India. Cum a fost filmată alături de bovine: „A doua mamă care ne-a dat lapte”