Lidia Buble riscă până la 7 ani de închisoare. Artista are probleme mari cu legea

Lidia Buble riscă până la 7 ani de închisoare. Artista are probleme mari cu legea și a fost trimisă în judecată pentru dare de mită. Anul trecut a fost oprită în trafic de polițiști și a încercat să dea mită pentru a scăpa de penalizare.

16 mart. 2022, 10:27
Lidia Buble riscă până la 7 ani de închisoare. Artista are probleme mari cu legea
Lidia Buble riscă până la 7 ani de închisoare

Lidia Buble riscă până la 7 ani de închisoare. Dan Saltelechi, vicepreședinte Sindicat Europol, a vorbit despre cazul artistei și a explicat că riscă o pedeapsă a închisorii de la 2 până la 7 ani. Din fericire, acesta susține că vedeta ar putea beneficia și de închisoare cu suspendare.

Lidia Buble riscă până la 7 ani de închisoare

Vorbim de infracțiunea de dare de mită, iar în acest context persoana implicată riscă o pedeapsă a închisorii de la 2 până la 7 ani, cuantum maxim. Bineînțeles că pot fi până la urmă niște circumstanțe atenuante, în funcție de ce rezultă în cadrul judecății, și ar putea să beneficieze inclusiv de o pedeapsă a închisorii cu suspendare, însă legal ne raportăm la astfel de condiții, atât cei ce au primit mită, cât și cei care au oferit mită, ar trebui să suporte aceleași consecințe în mod egal”, a declarat vicepreședintele Sindicatului Europol  la Antena Stars.

Tribunalul Bucuresti a analizat dosarul întocmit de procurori în cazul Lidiei Buble și a decis că poate începe judecata în acest caz. Cântăreața de muzică pop este acuzată că a dat 800 de lei mită unor polițiști din cadrul Poliției Rutiere București. În schimbul banilor, cântăreața le-a cerut să nu o pună să sunfle în aparatul etilotest.

Citeşte şi: Dieta cu care Lidia Buble a dat jos 15 kilograme. Face multe sacrificii, dar nu renunţă la un singur lucru

Lidia Buble şi-a schimbat radical look-ul

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Lidia Buble a decis să renunțe pentru o perioadă la rețelele de socializare. Pur și simplu, artista și-a șters toate postările și a dispărut din mediul online.

Mai mult decât atât, cei care o urmăreau pe artistă s-au îngrijorat și mai tare atunci când au observat că toate conturile ei de social media au o imagine neagră la profil și nu mai prezintă nicio postare.

Din câte se pare, Lidia Buble nu și-a dorit decât o cură de detoxifiere de la tot ce înseamnă rețele de socializare. Artista susține că simțea nevoie unei pauze de la mediul online, iar acum se simte mai bine și mai plină de viață.

Un milion și aproape jumătate de prieteni care mă urmăresc pe Instagram și le mulțumesc că sunt acolo, dar e adevărat că am lipsit două sau trei săptămâni. Am făcut o cură de detoxifiere de tot ce înseamnă rețelele de socializare, am simțit nevoia.

Am șters tot și pentru că mi-am făcut schimbarea asta de look, nu mă mai regăseam în fata aceea blondă și am vrut să fac o schimbare, cred că mi-a fost de fapt dor de Lidiuța de acum aproape zece ani!

M-au întrebat și frații mei: Ce ai cu noi? Nu e nimic personal, am vrut să dau unfollow la toată lumea! Mă simțeam foarte obosită, foarte încărcată și le-am spus celor cu care lucrez, din echipa mea, că simt nevoia să schimb ceva, să fac ceva. Nu s-a întâmplat nicio tragedie, sunt mai vioaie și mai plină de viață!”, a declarat Lidia Buble la Radio Zu.