Gabriela Prisăcariu, în depresie. Soția lui Dani Oțil s-a destăinuit abia acum: „Plângeam când nu mă vedea nimeni. M-am crezut puternică și nu am spus nimănui”

Gabriela Prisăcariu, în depresie. Blondina și Dani Oțil au devenit pentru prima dată părinți în urmă cu un an și jumătate, însă abia acum, manechinul a făcut dezvăluiri despre starea sa reală după ce a născut.

21 apr. 2023, 16:52
Gabriela Prisăcariu, în depresie. Soția lui Dani Oțil s-a destăinuit abia acum: „Plângeam când nu mă vedea nimeni. M-am crezut puternică și nu am spus nimănui”
Gabriela Prisăcariu, în depresie

Gabriela Prisăcariu, în depresie. Vedeta și-a revenit însă atât de repede în forma fizică inițială, încât foarte multor oameni le-a venit greu să creadă că a adus pe lume un copil. Chiar dacă recunoaște că a pus 20 de kilograme în timpul sarcinii, modelul spune că a reușit să le dea rapid jos.

Citește și: Gabriela Prisăcariu la un pas să se despartă de Dani Oțil. De ce au apărut probleme în Paradis. „Plec de acolo”

Nu am fost mamă surogat. L-am purtat aici în burtică și au fost și 20 de kilograme în plus. Deci sigur-sigur a fost la mine. Văd și eu că seamănă cu Dani, este leit el, mai ales când se încruntă, este Dani din cap până în picioare. Dar Dani este un bărbat frumos, deci nu am de ce să mă supăr. Sunt mândră că a ieșit și că seamănă cu el.

Nu știu de ce nimeni nu mă crede, dar au fost 20 de kilograme. Medicul meu tot timpul, la fiecare control, îmi zicea să mă opresc pentru că erau prea multe. După un număr de kilograme poți să faci complicații. Ce-i drept am și știut să le ascund bine, adică nu m-am îmbrăcat mulat, am știut să le ascund.

Am scăpat repede de ele, din prima lună, pentru că m-am stresat extrem de tare. Probabil a fost și o depresie acolo, pe care nu am vrut să o accept, și atunci kilogramele s-au topit”, a declarat Gabriela Prisăcariu, potrivit Ego.ro.

Gabriela Prisăcariu, în depresie

Soția lui Dani Oțil a mărturisit că depresia postnatală nu a ocolit-o nici pe ea, așa cum s-a întâmplat în cazul mai multor vedete. Gabriela spune că avea zile când plângea pe ascuns în casă, pe ascuns, să nu o vadă nimeni. Chiar dacă multe persoane trec peste această perioadă cu ajutorul unor specialiști, vedeta spune că a reușit singură să-și înfrângă starea depresivă.

Am scăpat repede de ele, din prima lună, pentru că m-am stresat extrem de tare. Probabil a fost și o depresie acolo, pe care nu am vrut să o accept, și atunci kilogramele s-au topit.

Mi-am dat seama atunci doar că nu voiam să accept. M-am crezut puternică așa că nu am spus nimănui. Plângeam când nu mă vedea nimeni. Acum, când mă gândesc la perioada aia îmi dau seama că, da, a fost o depresie. Atunci nu am vrut să o accept, dar da a fost. Singură am reușit să trec peste pentru că în fața celorlalți oameni eram la fel, încercam să fiu ok”, a mai dezvăluit Gabriela Prisăcariu.