Dani Oțil trăiește muzica lui Florin Salam: „Te iubesc, omule!”. Discuția emoționantă pe care au avut-o cei doi

Dani Oțil a postat recent un clip pe contul lui personal de TikTok în care cântă cu foc cea mai nouă melodie a lui Florin Salam. Clipul a ajuns și la urechile artistului, care a ținut să îi mulțumească din suflet prezentatorului TV.

10 oct. 2023, 23:46
Dani Oțil trăiește muzica lui Florin Salam: „Te iubesc, omule!”. Discuția emoționantă pe care au avut-o cei doi
Dani Oțil trăiește muzica lui Florin Salam: „Te iubesc, omule!”. Discuția emoționantă pe care au avut-o cei doi

Florin Salam a lansat în urmă cu 4 zile o piesă neoficială pe care i-a dedicat-o noii sale soții, Roxana Dobre. Piesa se găsește pe YouTube și are deja 365.000 de vizualizări, fiind numărul 6 în topul celor mai ascultate piese de către români. Piesa se intitulează „Nevasta mea” și nu are încă lansat videoclipul oficial.

Citește și: Gestul făcut de Florin Salam la ziua lui de naștere. Roxana Dobre a rămas fără cuvinte: „Of, ce șucară e Roxana mea”

Frumoasa melodie a ajuns și la Dani Oțil, prezentatorul TV care este căsătorit cu Gabriela Prisăcariu. Deoarece ia parte la filmări pentru un nou proiect, Dani Oțil este plecat din țară de mai bine de o lună. Așadar piesa lui Florin Salam i se potrivește ca o mănușa prezentatorului căruia îi e dor de soție și de casă. Versurile melodiei sună așa: „Vreau Doamne să merg acasă la nevasta mea / Vreau Doamne să merg acasă că mi-e dor de ea”. Dani Oțil se filmează cântând cu patos aceste versuri și postează clipul video pe contul lui de TikTok.

Citește și: Gestul lui Florin Salam pentru soția lui Emi Pian, la 3 ani de la moartea interlopului: „Când apărea șeful meu, parcă venea Dumnezeu”

Reacția lui Florin Salam nu întârzie să apară. Cel mai cunoscut manelist din România repostează videoclipul prezentatorului și adaugă mesajul „Te iubesc, omule, cu ce foc cânți!”. Mai apoi, regele manelelor îl invită pe prezentator să cânte alături de el: „Am nevoie de vocea a doua, te bagi?”. Fericirea lui Dani Oțil după ce a văzut reacția lui Florin Salam este nemărginită. Prezentatorul îi scrie manelistului: „Sunt de o lună plecat cu munca. M-ai uns. La suflet cu ea. Esti regele”. Fără doar și poate, mesajul prezentatorului nu mai lasă loc de interpretări, întrucât acesta declară ferm că îl consideră pe Florin Salam regele manelelor.