Gabriela a dat cărțile pe față! Motivul pentru care mama ei nu îl suportă pe Dani Oțil: „M-a electrocutat”

Gabriela Prisăcariu a dezvăluit ce părere are mama ei despre Dani Oțil. Vedeta a dat cărțile pe față și a mărturisit adevărul despre nunta cu prezentatorul de la „Neața cu Răzvan și Dani”

24 aug. 2023, 16:01
Gabriela a dat cărțile pe față! Motivul pentru care mama ei nu îl suportă pe Dani Oțil: „M-a electrocutat”
Gabriela a dat cărțile pe față! Motivul pentru care mama ei nu îl suportă pe Dani Oțil: „M-a electrocutat”

Gabriela Prisăcariu nu a luat în considerare opinia mamei sale cu privire la întâlnirile cu vedeta de la Antena, de pe vremea când aceștia doar flirtau, iar ulterior ea a devenit soția lui Dani. Într-un interviu acordat pentru Cancan, chiar modelul a menționat că inițial mama sa nu a fost de acord cu relația dintre ea și prezentatorul de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”. Cu toate acestea, acum situația s-a schimbat!

Citește și: Cum arată vila de lux în care locuiește Dani Oțil. Locul preferat din casă al prezentatorului de la Neatza: „Mi-am făcut un spațiu unde pot să mă joc”

Conform dezvăluirilor modelului, mama Gabrielei acordă mai multă atenție ginerelui decât îi acordă ei. Dani a reușit să câștige încrederea soacrei într-o oarecare măsură și acum aceasta îl simpatizează ca pe propriul fiu. Probabil că a reușit să cucerească femeia prin glumele sale, așa cum a făcut-o și cu Gabriela. A folosit umorul său pentru a ajunge să o ceară în căsătorie, un pas pe care modelul inițial nu dorea să-l facă.

„Alea m-au cucerit. Ți-am zis că m-a electrocutat”, a explicat Gabriela Prisăcariu.

Aceasta a dezvăluit că inițial nu a fost încântată de relația fiicei sale, dar acum lucrurile s-au schimbat radical.

„ Mama mea nu a fost inițial de acord când i-am zis că mă văd cu Dani Oțil. Acum este mai întâi Dani și pe urmă eu”, a povestit Gabriea Prisăcariu.

„Nu, a fost nunta mai mult decât cea visată. Nu mi-am imaginat niciodată cum o să fie nunta mea pentru că nu voiam să mă mărit și atunci a fost mai mult decât am visat eu, iar părinții lui Dani sunt niște oameni absolut minunați”, a mai explicat soția lui Dani Oțil.

Citește și: Cum se poartă Gabriela Prisăcariu cu Dani Oțil în luna de miere. Dezvăluire-șoc făcută de prezentatorul de la „Neața cu Razvan și Dani”