Dani Oţil şi Gabriela Prisacariu, imagine controversată: „Poza nu este indecentă”

Dani Oţil şi Gabriela Prisacariu, imagine controversată. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, sunt logodiţi şi ar urma să se căsătorească. Trecerea dintre ani i-a prins în Maldive, acolo unde au s-au fotografiat în diverse ipostaze, care au stârnit multe reacţii din partea fanilor.

05 ian. 2021, 10:59
Dani Oţil şi Gabriela Prisacariu, imagine controversată: „Poza nu este indecentă”
Dani Oţil şi Gabriela Prisacariu sunt logodiţi

Dani Oţil şi Gabriela Prisacariu, imagine controversată. După ce a fost criticat de prietenii virtuali că postează fotografii indecente, prezentatorul de la Neatza le dă peste nas răutăcioşilor şi revine cu o nouă poză, care, spune el, „nu este indecentă”.

Citeşte şi: Dani Oţil a împlinit 40 de ani. Ce i-a transmis iubita lui, Gabriela Prisacariu

Dani Oţil şi Gabriela Prisacariu, imagine controversată

Bine… Inca una si gata. Nu… Nu este o poza indecenta, este o metoda de prim ajutor in cazul hipotermiei suferite la scufundări„, a scris Dani la descriere, pe pagina sa de Facebook.

Bine… Inca una si gata 🙄
Nu… Nu este o poza indecenta, este o metoda de prim ajutor in cazul hipotermiei suferite la scufundări 🤗

Publicată de dani otil pe Luni, 4 ianuarie 2021

Mihaela Rădulescu, despre iubita lui Dani Oţil

Mihaela Rădulescu a vorbit pentru prima dată despre Gabriela Prisacariu, iubita lui Dani Oţil şi viitoarea lui soţie. Prezentatorul de la Neatza a mărturisit în mai multe rânduri că vedeta de la Monaco înseamnă foarte mult pentru el, la fel şi părerile sale în legătură cu vreo iubită sau chiar soţie.

Citeşte şi: Mihaela Rădulescu, dezvăluiri intime despre Dani Oţil la 6 ani de la despărţire. „Întotdeauna se va găsi o femeie mai potrivită”

Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește, pentru că, de obicei, femeile au niște ego-uri când aud o frază din asta. Nu o mai halesc pe aia de la care a învățat el nu știu ce pentru tot restul vieții. Așa suntem noi, femeile (râde).

Eu sper să mă iubească și actuala lui soție. Sper să înțeleagă că eu realmente mă bucur pentru ei. Unde să o cunosc?! Doamne iartă-mă. Nu am cunoscut-o.

Am văzut-o, că doar am și eu Internet. Mă bucur pentru el și îți spun și de ce. Pe ea chiar nu o cunosc. Aș putea spune că mă bucur și pentru ea, pentru că știu ce om și bărbat mișto este Dani, dar mă bucur în primul rând pentru el. Aveam așa un sentiment… Am simțit că i-am încurcat puțin viața, vedeam că nu se mai duce în nicio direcție.

Mi-ar fi plăcut să-l văd mai devreme însurat, cu copii, cu tot ce trebuie. La noi treaba asta era imposibilă, pentru că era genul de relație imposibilă. Fiecare era în țara lui și cu treaba lui. Mă bucur realmente pentru el. Doamne ajută să fie fericit! Să aibă câți copii vor ei”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Viva.ro.