VIDEO Gestul făcut de Florin Salam la ziua lui de naștere. Roxana Dobre a rămas fără cuvinte: „Of, ce șucară e Roxana mea”

Gestul făcut de Florin Salam la ziua lui de naștere. Manelistul a împlinit 44 de ani, iar cu ocazia aniversării sale a dat o petrecere cu fast alături de familia sa. Invitații, dar mai ales soția artistului, Roxana Dobre, au rămas fără cuvinte când au văzut ce surpriză a pregătit Regele.

03 oct. 2023, 22:11
VIDEO Gestul făcut de Florin Salam la ziua lui de naștere. Roxana Dobre a rămas fără cuvinte: „Of, ce șucară e Roxana mea”
Gestul făcut de Florin Salam la ziua lui de naștere

Gestul făcut de Florin Salam la ziua lui de naștere. Manelistul a fost sărbătorit așa cum se cuvine de familie și apropiați, și nu a chemat formații, ci a decis să întrețină el atmosfera, dedicându-i soției sale, Roxana Dobre, câteva versuri.

Gestul făcut de Florin Salam la ziua lui de naștere

Manelistul a strâns-o în brațe atunci când îi fredona muzica. „Of, ce șucară e Roxana mea„, a cântat Florin Salam în fața tuturor invitaților. Roxana Dobre este trataă regește de cel intitulat „Regele manelelor”.

Florin Salam trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Roxana Dobre, femeia care i-a dăruit trei copii. Bruneta a apărut în viața artistului atunci când avea ce mai mare nevoie de afecțiune și înțelegere.

După opt ani de relație, manelistul a decis să se căsătorească cu Roxana Dobre. Acesta nu a făcut pasul mai devreme, deoarece a depus un jurământ pe mormântul fostei sale soții, care s-a stins din viață din cauza unei boli crunte.

Citește și: Florin Salam, regele manelelor, a dezvăluit adevărul despre consumul de droguri: „Când plec în străinătate fac ce vreau. În România mi-e scârbă, pentru că uite oamenii cum sunt”

Cât de bolnav este Florin Salam

Invitat în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe Kanal D, manelistul a explicat că nu se confruntă cu nicio problemă de sănătate, starea lui nu este una mereu bună, din cauza oboselii acumulate.

Mă vezi, sunt doar obosit. Încă o dată, presa… Nu m-au omorât pățaniile mele, cât m-ar omorî ei din vorbele spuse așa. Pentru mine nu e o problemă, că decât să fiu vorbit de bine la un moment dat și să trăiesc rău, mai bine să spună unul de rău și eu să trăiesc așa cum vreau. Problema este alta, avem copii, avem neamuri pe la țară, cărora le pasă de noi.

Plâng oamenii când citesc știrea. Și nu doar neamuri, prieteni, fani. Eu nu țin telefon cu mine niciodată, nu răspund personal niciodată. Și copiii mei mă găsesc la șoferi… Și atunci ei nu au pe ce să mă sune și o să ia din presă, ce văd la televizor. Și dacă spune: A murit Florin Salam… Păi mulți au leșinat. Presa… ditamai postul a spus treaba asta”, a declarat Florin Salam, la Kanal D.