Dani Prințul Banatului, despre cea mai neagră perioadă din viața lui: „Cazinoul m-a lăsat în stradă. Nu încurajez pe nimeni să facă aceste lucruri care îți distrug cu adevărat viața”

Dani Prințul Banatului și-a făcut curaj și a vorbit în fața publicului larg despre cea mai neagră perioadă din viața lui.

24 feb. 2024, 16:59
Dani Prințul Banatului, despre cea mai neagră perioadă din viața lui: „Cazinoul m-a lăsat în stradă. Nu încurajez pe nimeni să facă aceste lucruri care îți distrug cu adevărat viața”

Dani Printul Banatului, pe numele lui real Ivan Florinel Daniel, e cântăreț de manele și muzică de petrecere. Recent a fost invitat la emisiunea „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu, și a vorbit despre familie, divorț, relația cu copiii, carieră și diverse experiențe.

Dani Prințul Banatului a mărturisit că ani de zile a jucat la cazinou și că acest viciu l-a pus la pământ. A cheltuit foarte mulți bani pe care nu i-a mai recuperat niciodată.

Citește și Ce religie are Cătălin Măruță. Este diferită de cea a familiei Andrei

„Nu vreau să dau o sumă. Îți spun că, spre exemplu, o mașină de 180.000 am vândut-o în 3 ore ca să joc. Dacă împarți la 3, cam 60.000 am luat pe ea după. Astea sunt sume mari. Imaginează-ți că eu am 38 de ani și eu joc de la 12 ani. Am 26 de ani de jucător. Am câștigat, dar nu câștigul te făcea, ci e adrenalina aia. Nu am vrut să mă sinucid niciodată din cauza asta. Când îmi părea rău, mă pedepseam. Mă urcam în tramvai, îmi mai rămâneau 10-20 de milioane prin buzunar, mărunțiș pentru banii pe care eu îi pierdeam și este o rușine. Nu încurajez pe nimeni să facă aceste lucruri care îți distrug cu adevărat viața. Îmi aruncam țigările, dădeam o haină bună de-a mea unui om de pe stradă sau mergeam pe jos kilometri, îmi făceam ordine în gânduri și juram că nu mai joc niciodată. Cazinoul m-a lăsat în stradă.”, a declarat Dani Prințul Banatului.

Dani Prințul Banatului: „Cazinoul m-a lăsat în stradă”

Multă vreme nu s-au mai știut detalii despre viața cântărețului. A spus că a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor fiindcă se întâmplaseră evenimente majore în viața lui.

„În ultimii ani am trecut prin foarte multe încercări ale vieții. Una, care a fost printre cele mai importante a fost divorțul de soția mea. Eu atunci când am ajuns legendă, am crezut că tai, că spânzur, uitasem de Dumnezeu la care mă rugam. Din cauza anturajului, banilor aruncați, mi-am pierdut familia. Ulterior, m-am împăcat cu soția mea, ne-a crescut copilul, m-am schimbat ca om. A doua problemă prin care am trecut, mi-au murit părinții. A treia chestie, nu mi-am mai dorit să fac muzică o perioadă. Românii nu apreciază un solist bun. Am zis să mă retrag un pic, să își facă lumea treaba pe lângă mine.”, a mărturisit Dani Prințul Banatului, la „Fiță cu Adiță”.

Citește și Nicolae Dreghici, cascadorul de 72 de ani care a șocat juriul de la Românii au talent. Dragoș Bucur i-a dat Golden Buzz și l-a trimis direct în semifinale: „Este numărul la care am simțit cel mai intens”