Daniel Baciu, anunț important pentru pensionarii din România. „Procesul de evaluare…”

Șeful CNPP, Daniel Baciu, a transmis o veste importantă pentru pensionarii români. Când se finalizează procesul de evaluare.

03 mai 2024, 10:11
Daniel Baciu, anunț important pentru pensionarii din România. „Procesul de evaluare…”

Șeful CNPP, Daniel Baciu, a transmis o veste importantă pentru pensionarii români. Recalcularea pensiilor este în plină desfășurare anunță autoritățile.

Potrivit șefului Casei de Pensii, Daniela Baciu, procesul oficial de recalculare a pensiilor a început încă de la sfârșitul lunii martie, iar acesta este finalizat în proporție de 99,9%.

Citește și: Poșta Română, anunț despre distribuirea pensiilor în luna mai. Veste bună pentru pensionari, înainte de Paște

”Noi deja avem procesul de evaluare finalizat 99,9 la sută. 150 de mii de dosare mai avem din 1,4 milioane. Procesul de evaluare se va finaliza. Colegii fac softul, emitem taloanele.

Avem un calendar foarte clar. Nu avem întârzieri. De la 1 septembrie vor primi pensiile calculate”, a spus Daniel Baciu, la Realitatea PLUS.

Citește și: Investigaţie România TV: Jaf într-unul dintre cele mai mari spitale din Capitală. Nu se găsesc bani pentru tratamentele pacienţilor internaţi, dar se investeşte în lucrări de peisagistică