Daniel Baciu, noul şef la Casa Naţională de Pensii

Publicat: Miercuri, 06 Mai 2020 20:45 // Actualizat: Miercuri, 06 Mai 2020 20:45 // Sursa: romaniatv.net

Casa Naţională de Pensii are un nou şef. Este vorba despre Daniel Baciu. Decizia a fost publicată miercuri în Monitorul Oficial.

Daniel Baciu a fost numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Casei Naţionale de Pensii Publice şi preşedinte al Consiliului de Administraţie, printr-o decizie a prim-ministrului Ludovic Orban.

Potrivit România TV, Daniel Baciu ar fi omul preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava Gheorghe Flutur. 

Reamintim că ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, a anunţat pe facebook că a cerut revocarea din funcţie a preşedintelui Casei Naţionale de Pensii Publice, Laurenţiu Ţenţ, deoarece datele actuale indică faptul că nu au fost îndepliniţi indicatorii de performanţă.

"Am cerut revocarea din funcţie a preşedintelui Casei Naţionale de Pensii Publice. Datele obiective îmi indică faptul că nu suntem acolo unde trebuia să fim astăzi în îndeplinirea indicatorilor de performanţă. Dincolo de evaluarea mea, mesajele primite, multe, de la pensionari care nu mă cunosc personal şi care îmi relatează situaţii inacceptabile din teren, pentru mine contează mult. Văd multe măsuri de reformă necesare pentru a ajunge la performanţa, posibilă în România, de a soluţiona dosarele de pensii în timp şi în general de a avea o altă atitudine, respectuoasă faţă de problemele pensionarilor. Sigur că nu este uşor să gestionezi un sistem care are, într-adevăr, o activitate complexă. Şi cu un om ca mine care este foarte exigent", a scris Violeta Alexandru, luni seara, pe pagina sa de facebook.

Citeşte şi Şeful Casei Naţionale de Pensii: "Am aflat din presă că am fost demis"

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Casa Naţională de Pensii daniel baciu sef casa de pensii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8746
RON
20 Oct
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H