Daniel Balaș îi desființează pe cerșetori: ”Cum îți așterni la tinerețe așa dormi la bătrânețe”

Daniel Balaș, tânărul care a renunțat la preoție pentru că nu a putut tolera neregulile din sistem și a devenit șofer pe TIR în Marea Britanie, îi desființează pe cei cerșetori. Fostul preot a recunoscut că a fost păcălit la rândul său de către cerșetori și le atrage atenția oamenilor să nu arunce cu banii în stânga și în dreapta pentru că nu tot ceea ce văd este adevărat.

02 iun. 2023, 16:05
Daniel Balaș îi desființează pe cerșetori: ”Cum îți așterni la tinerețe așa dormi la bătrânețe”
Daniel Balaș îi desființează pe cerșetori: ”Cum îți așterni la tinerețe așa dormi la bătrânețe”

Daniel Balaș îi desființează pe cerșetori. Daniel Balaș este extrem de cunoscut în mediul online, unde are o comunitate foarte mare cu care împărtășește experiențele sale de zi cu zi.

Citește și Daniel Balaş dezleagă misterul cununiilor legate: „Nu mai credeţi toate bălăriile şi investiţi în interiorul vostru ca exteriorul să radieze de lumină şi iubire. Nimeni nu vă poate lega în afară de voi, prin gânduri nocive”

Daniel Balaș îi desființează pe cerșetori

Recent, fostul preot a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care le-a povestit internauților cum a fost păcălit de un cerșetor în fața unui magazin.

”Să vă povestesc ce am pățit aici la complex de unde îmi iau de mâncare. Mereu când mă duc dau de doi bătrânei: băbuța care stă aici în față și moșulețul care stă la ieșire din Mega Image. Cerșesc cu un ștaif moșnegii ăștia, bă, actori! Dacă ești slab de îngeri dai și cămașa de pe tine! Au niște lacrimi de crocodil…Da! Cred că au fost rude, au făcut școala cu Sergiu Nicolaescu, cu ăștia. Bă, jale! În fine, m-au păcălit și pe mine și de data asta, le-am lăsat câte ceva acolo”, a spus Daniel Balaș.

Fostul preot a fost văzut de paznicul magazinului care i-a atras atenția că cerșetorul respectiv nu este chiar atât de sărac și că are o pensie destul de mare care îi permite să trăiască mai mult decât decent.

”Mai băgați-vă mințile în cap și mai vedeți și voi unde aruncați banii!”, i-a spus paznicul.

Daniel Balaș a mărturisit că a rămas uimit de ce a aflat și și-a amintit o întâmplare de pe vremea când era preot.

”Când eram în parohie am stat de vorbă cu un moșuleț de acolo de la mine și venise un vecin să îi ceară ceva și zice: Nu am! Nici nu a apucat ăla să îi ceară ceva că moșul a zis: Nu am! Și a plecat ăla. Și îmi zile: Da ce părinte cum îți așterni la tinerețe așa dormi la bătrânețe! Au fost traistă în băț toată viața, nu tu unealtă în curte, nu tu petic de pământ, nu tu casă, nu tu nimic și vor la bătrânețe să ce? Să îi ajutăm noi să le dăm. Lasă că la tinerețe am muncit de mi-au ieșit ochii din cap ca acum la bătrânețe să stau și eu liniștit. Bă și așa e măi. Și îmi aduc aminte de cuvintele Mântuitorului care spune: Cercetați duhurile!”, a mai spus Daniel Balaș.

Tânărul care a renunțat la preoție din cauza neregulilor din sistem a subliniat că de regulă, oamenii au tendința de a-i judeca pe ceilalți după aparențe.

”Noi tindem să judecăm oamenii după carcasă, după copertă și după haine. Dacă e unul mai zdrențuros, gata, vai săracul! Vai haideți să îi dăm, nu poate că e zdrențuros în haine și în cont nu se mai termină cifrele și sunt alții care se îmbracă la costum și pe acasă cântă foamea. chiar m-a impresionat paznicul de la Mega care el și la pensie muncește”, a mai spus Balaș.

Citește și Daniel Balaş dezvăluie motivul care duce la destrămarea căsniciilor: „Aveţi timp să staţi 3-4 ore la un meci cu prietenii, dar nu găsiţi 3-4 ore pe care să le staţi cu copilul sau nevasta. De-aia ajungeţi boschetari”