După ce a dat preoţia pe şoferie, Daniel Balaş îşi schimbă din nou jobul. Cu ce se va ocupa fostul preot: „Pun în cui cheile TIR-ului, îmi iau rucsacul şi plec de nebun, precum apostolii”

După ce a intrat în conflict cu BOR din pricina dezvăluirilor din interiorul instituţiei pe care le făcea, Daniel Balaş a renunţat la preoţie şi a luat calea străinătăţii unde, o vreme, a fost şofer de TIR. Acum, fostul preot a decis să pună în cui cheile camionului şi să plece în lumea largă precum Apostolii care propovăduiau cuvântul lui Hristos.

08 iul. 2023, 15:45
După ce a dat preoţia pe şoferie, Daniel Balaş îşi schimbă din nou jobul. Cu ce se va ocupa fostul preot: „Pun în cui cheile TIR-ului, îmi iau rucsacul şi plec de nebun, precum apostolii”

Daniel Balaş nu este un adept al monotoniei, aşa că atunci când a simţit că ceea ce face nu-l mai împlineşte, a decis s-o ia de la capăt. Fostul preot este de părere că este nevoie de multă tărie de caracter să faci o schimbare radicală şi îi încurajează pe cei care simt că s-au plafonat să rupă barierele mentale şi să o ia de la capăt.

Daniel Balaş îşi schimbă din nou jobul. Cu ce se ocupă acum fostul preot: „Plec de nebun, precum apostolii”

A sosit ziua unei mari schimbări pentru mine. A sosit momentul în care voi pune în cui aceste chei sper definitiv. Aşa cum am făcut alegerea să ies din BOR, aşa fac şi acum. O spun cu părere de rău, pentru că sunt îndrăgostit de acest bord, de această cabină, să mă plimb, dar am ales să fac altceva. 

După atâţia ani în care am râs, am plâns aici în cabină, mi-am stors nervii, am înfruntat oboseala, m-am rugat, a sosit momentul să renunţ la acest job. Eu nu mă împac bine cu monotonia. Când vine în viaţa mea, ajung la depresie. Eu dacă merg o săptămână pe acest drum, în următoarea schimb traseul.

Vreau tot timpul ceva nou şi nu cred că sunt singurul. Şi e foarte bine, asta înseamnă evoluţie.

Citeste si Fostul preot Daniel Balaș, despre neînțelegerile cu soacra și cum pot fi depășite: „Te deranjează că vine soacra cu trei sfaturi, dar tu ca noră nu știi să-i pui limite. În plus, dai banii pe toate prostiile, dar nu ești în stare să plătești o chirie”

În schimb, nu mulţi au puterea să facă această schimbare în viaţa lor: să schimbe oraşul, jobul, prietenii toxici. Ai nevoie de multă tărie de aracter. Mă uit, sunt oamenii plafonaţi, rămân acolo, se vaită, se usucă de la o zi la alta, dar ei continuă să meargă acolo, nu-şi gasesc nici liniştea, nici bucuria şi nici prosperitatea.

Dumnezeu e peste tot şi dacă aveţi încredere în voi şi-n El veţi reuşi […]


Eu voi rămâne la aceeaşi companie, dar voi lucra în alt mod, pe bani mai puţini. Voi fi planner de curse, voi sta în faţa laptopului oriunde în lumea asta, doar să am internet, şi voi alege cursele pentru şoferii care trag la această companie. Nu renunţ la această companie pentru că e foarte serioasă, dar îmi voi schimba perspectiva, vreau să mă descopăr mai mult, să cunosc mai mult, să mă duc în lumea largă, vreau să cunosc şi alte culturi.

O să iau un rucsac în spate şi o să plec de nebun. Aşa au făcut şi apostolii. Şi voi vorbi despre Dumnezeu şi cu El şi prin El de oriunde în lumea asta. Asta îmi doresc eu […]

Citeste si Daniel Balaș îi desființează pe cerșetori: ”Cum îți așterni la tinerețe așa dormi la bătrânețe”

Faceti schimbari in viata asta când simţiţi, nu ţineţi cont de nimic. Dumnezeu e cu mine, El mă protejează, mă ajută, El e prezent oriunde mă duc. El e prezent şi mâine. E acolo, ne aşteaptă. Nu mai staţi agăţaţi de nimic, rupeţi-vă barierile psihice şi veţi reuşi să evoluaţi„, a spus fostul preot într-un clip postat pe reţelele sociale.