Fostul preot Daniel Balaș, despre neînțelegerile cu soacra și cum pot fi depășite: „Te deranjează că vine soacra cu trei sfaturi, dar tu ca noră nu știi să-i pui limite. În plus, dai banii pe toate prostiile, dar nu ești în stare să plătești o chirie”

Într-un videoclip recent, fostul preot Daniel Balaș abordează problema neînțelegerilor dintre nurori și soacre arătându-se indignat de faptul că nurorile nu mai știu să-și respecte soacrele. Balaș spune că multe divorțuri au ca motiv amestecul soacrelor în căsnicia copiilor, dar este de părere că acesta este un fals motiv de despărțire.
Irina Dumitrescu
06 iul. 2023, 12:48
Fostul preot Daniel Balaș, despre neînțelegerile cu soacra și cum pot fi depășite:

Daniel Balaș este de părere că multe divorțuri au drept cauză faptul că femeia nu mai are interes în căsnicia respectivă. Fostul preot estimează că 40-50% dintre cupluri se iau din interes.

Explicația asta (că soacrele sunt principalul motiv de divorț – n.red.) am primit-o de la prima spovedanie până la ultimul mesaj pe care l-am primit pe Facebook. Mai ales de la fete, că sunteți foarte simandicoase și dacă soacra își spune două-trei puncte de vedere, luați foc. Că ‘cine ești tu să-mi faci legea în casă’?

Dar unde a fost mămicuța lui 2-3-5-10 ani de relație pe care ați avut-o cu băiatul ei? Ăla a fost crescut la plasament? N-ai văzut-o 10 ani și acum îi zici soțului ‘dă matracuca afară din casă’.

‘Nu că a venit încet și după aia s-a schimbat’.

Citeste si Drama neștiută a lui Daniel Balaș. Fostul preot și-a pierdut tatăl la doar 25 de ani. ”Am albit din cauza șocului când am auzit ca nu mai ești”

Mai bine veniți cu explicația asta că e mult mai plauzibilă, ca s-au terminat rezervoarele de iubire, de iertare, de respect, a venit monotonia si v-a distrus obiectivele, prietenia dintre voi. Nu că a venit soacra cu trei sfaturi, că tu ca noră poți să-i spui: ‘Mamă soacră, astea sunt condițiile mele. Nu mă deranjezi fără să suni, nu ma deranjezi în weekend, nu mă suni fără motiv. Îi puneți dinainte niște condiții’. Nu vă treziți după 15 ani că soacra nu m-a lăsat. Când te simți rău, pleci imediat, nu rabzi.

Multe dintre voi nu știți să-i mulțumiți lui pentru soacra aia așa cum e ea, că dacă ea nu era, voi nu aveați soțul ăla. Dacă ea nu exista, voi nu aveați familia aia frumoasă.


Problema e că stați cu ea în casă. Dați banii pe toate rahaturile, dar nu sunteți în stare să plătiți o chirie ca să nu mai stați cu ‘radioul’ în casă.

Nici nu le respectati pe soacre. Săraca femeie vede că a crescut un bolovan 20-30 de ani iar bolovanul ăla nu i-a dus o floare maică-sii, o ciocolată, o vacanță și îi cheltuie pe noua lui fericire. Într-adevăr, Apostolul Pavel spune că va lăsa omul pe mama sa și pe tatăl său și se va lipi de femeia sa și vor fi amândoi un trup. Dar n-o uita pe regină, cp aia te-a facut bărbat. Prințesa va ajunge și ea regină, dar mai întâi trebuie să se închine reginei. Nu să o divinizeze, ci s-o respecte că a trăit vremuri grele ca să-l crească pe el.

Citeste si Daniel Balaş dezvăluie motivul care duce la destrămarea căsniciilor: „Aveţi timp să staţi 3-4 ore la un meci cu prietenii, dar nu găsiţi 3-4 ore pe care să le staţi cu copilul sau nevasta. De-aia ajungeţi boschetari”

Noi în 2-3 ore am zburat unde-i cald și frumos. Soacrele, în 2-3 ore, se duceau la câmp și veneau acasă și făceau mâncare, curățenie, mai aveau grijă și de copii. Acum nu mai există respect.

Dar fata începe cu pretenții că i s-au cam dus interesele și, in general, asa se intampla. Când nu mai au interes, pleacă și dragostea. În proporție de 40-50%, soții se iau din interes.

Eu, când citeam pomelnice, nu vedeam decât: ‘Dă-mi, Doamne, uhn soț bun, dar niciuna nu se ruga: ‘Dă-mi un bărbat care să mă respecte, să mă iubească și, în același timp, să-i dau tot ce are nevoie ca să-și umple rezervoaele sufletului său. Să-i dăruiesc dragoste, răbdare, armonie, liniște și să ajungem fericiți până la adânci bătrâneți‘”, spune fostul preot Daniel Balaș p0e Facebook.

 

Spynews
Acces Direct. Momente cumplite pentru familia Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Va fi înmormântată mâine, de Ziua Copilului. Cine a lipsit de la priveghi
Bzi.ro
Cabral și-a găsit nevasta cu doi bărbați! „Deci, nu te mai suport!”
Fanatik.ro
Animalul pentru care primești 1.000 de lei de la stat, dar pe care foarte puțini români îl mai cresc. Carnea are un colesterol slab, laptele e mai bun decât cel de vacă
Capital.ro
Bani în plus, direct pe card, pentru cei cu pensii SUB 3000 LEI. Decizie din 1 septembrie
Playtech.ro
Dumnezeule! Maria Constantin, cu sânii la vedere în public. Le-a tăiat respirația tuturor cu bustul generos
DailyBusiness
Alertă alimentară la Kaufland! Românii sfătuiți să nu consume acest produs
Adevarul
Câți bani au luat Bettyshor și Roxana ca să fie bătute măr de un bărbat. Reacțiile presei internaționale
Spynews
Știrile Antena Stars. Frații Tate rămân sub control judiciar. Milionarii britanici nu au voie să părăsească țara
Spynews
Știrile Antena Stars. Ramona Olaru s-a săturat de iubiții cu bani, dar nu și bogați sufletește! Cum își testează pretendenții încă de la primele întâlniri: „Contează pentru mine...”
Evz.ro
O stațiune fără egal în România. Turiștii o iau cu asalt an de an
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
wowbiz.ro
Imagini sfâșietoare de la priveghiul Biancăi! Momentul în care soțul ei izbucnește în plâns
Cancan.ro
Cristian, Bianca și Patrizia sunt cei 3 tineri înghițiți de ape, în Italia. Imagini dramatice cu tinerii îmbrățișați în mijlocul viiturilor 😢
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Cresc salariile minime de la 1 iulie 2024: Câți bani vor lua în mână angajații români
Capital.ro
Elevii sunt OBLIGAȚI. Rămân pe dinafară dacă nu respectă. Lege nouă în România.
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
stirilekanald.ro
Ei sunt cei trei tineri dispăruți în urma inundațiilor din Italia! S-au îmbrățișat în timp ce erau luați de ape
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
BOALA care face RAVAGII în ROMÂNIA! Infecția cu enterovirus, tot mai frecventă!
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'