Daniel Buzdugan, dezvăluiri șocante după 20 de ani de căsnicie cu Monica. „Eram urmărit, mă trezeam în tot felul de situații neplăcute”

Daniel Buzdugan a dezvăluit cele mai bine păstrate secrete ale relației lui cu Monica, femeia cu care își împarte viața de nu mai puțin de 20 de ani.

30 mai 2023, 13:43
Daniel Buzdugan, dezvăluiri șocante după 20 de ani de căsnicie cu Monica. „Eram urmărit, mă trezeam în tot felul de situații neplăcute”
Daniel Buzdugan, dezvăluiri șocante după 20 de ani de căsnicie cu Monica. „Eram urmărit, mă trezeam în tot felul de situații neplăcute”

Daniel Buzdugan este una dintre cele mai îndrăgite voci din România. Acesta își amuză zi de zi ascultătorii cu cele mai bune poante. Totuși, puțină lume și că acesta are o căsnicie care durează deja de 20 de ani. Acesta a făcut o serie de dezvăluiri despre relația pe care acesta o are cu Monica, soția sa. El a mărturisit că între ei există și a existat de-a lungul timpului chiar și gelozie, însă totul a fost cu limite. Mai mult, acesta a vorbit și despre tensiunile care apar într-o relație.

Citește și: Poezia care l-a impresionat pe Daniel Buzdugan: „Totu-n lume se scumpește, doar omul se ieftinește!”

Una dintre cele mai cunoscute voci de radio de la noi din țară este cea a lui Daniel Buzdugan. Acesta este căsătorit cu Monica de 20 de ani, iar pe parcursul acestor ani petrecuți împreună, cei doi s-au lovit de foarte multe situații și au reușit, cu această ocazie, să învețe foarte multe lucruri noi despre ei, despre femeia pe care o iubește și care i-a oferit doi copii, dar și despre cum trebuie să ai grijă de o relație pentru a o menține în viață.

Moderatorul de la Radio ZU a mărturisit că este un om gelos și este de părere că acest lucru este într-un fel firesc atunci când vine vorba de o relație de iubire. Totuși, acesta a subliniat că acest sentiment nu trebuie dus la extrem. Până să înceapă o relație cu Monica, Daniel Buzdugan a trecut prin mai multe relații, în care partenerele sale erau geloase. În momentul în care a cunscut-o pe cea care urma să îi fie soție, acesta a fost uimit de faptul că există relații în care i se acordă libertate.

Cum vede Daniel Buzdugan relațiile

“O gelozie devenită stil de viață, adică să stai să urmărești, să descoși, să îi iei telefonul, să vii la serviciu să-l urmărești sau să o urmărești când iese cu prietenele sau cu prietenii, e ceva…Cred că și asta mi-a plăcut foarte mult, pentru că, înainte de ea, am avut parte de dezastre. Eram urmărit, mă trezeam în tot felul de situații neplăcute în care fetele cu care eram se comportau ca niște disperate. După ce am cunoscut-o pe Monica, am zis: ‘Incredibil, nu se poate așa ceva!’.  Mă simțeam super liber, e o relație foarte frumoasă. Cred că lucrurile ar trebui să se întâmple așa de la începutul unei relații. Cine spune că o să se schimbe el sau ea pe parcurs nu este adevărat, mai ales după căsătorie. E foarte important să setezi lucrurile din fabrică, din start, ca să ai parte de o viață faină și liberă. Stres zero”, a dezvăluit Daniel Buzdugan pentru viva.ro.

Totodată, Daniel Buzdugan a mai dezvăluit care sunt principalele  motive pentru care apar probleme în relația lor. Acesta a explicat că, în linii mari, certurile dintre ei pornesc de la faptul că prezentatorul de la radio are un stil aparte, minimalist și preferă să arunce lucrurile pe care le consideră inutile. La un moment dat, soția lui își dă seama că anumite lucruri lipsesc, iar de aici pornesc și micile certuri. Mai mult el a mai spus că tensiunile între ei durează foarte puțin.

“Faptul că e o fire spontană, foarte glumeață, e foarte haioasă, e o fire foarte veselă și îmi susține total activitatea. (…) Deci, încrederea, faptul că e spontană și super veselă. Dintotdeauna, dacă vreau să plec și îi spun acum: ‘Știi ceva? Plec și eu weekendul ăsta. Vreau să mă liniștesc, mă duc până la Praga, la Timișoara sau la Cluj. Vreau să fiu singur weekendul ăsta, am toată libertatea și toată disponibilitatea’. Nu există nicio restricție, pentru că are încredere și nu a avut niciodată probleme cu mine, n-am dezamăgit-o”, a mai dezvăluit realizatorul de la Radio ZU.

Citește și: Daniel Buzdugan a slăbit cu dieta scandinavă. A dat jos 3 kilograme în două săptămâni: „Mihaela Bilic mi-a recomandat-o”