Daniel Buzdugan îi face praf pe influencerii români: „La putere sunt persoanele publice fără studii. Ca să joci într-un film, nu trebuie ai studii de teatru-film”

Daniel Buzdugan îi face praf pe influencerii români. Realizatorului de radio i s-a împlinit o mare dorință, aceea de a fi scenă în postura de actor. El joacă alături de Mickey Rourke și Anthony Delon, în filmul „21 de rubini”, în regia lui Ciprian Mega, prezentatorul-radio fiind absolvent al Facultății de Actorie.

04 dec. 2023, 11:28
Daniel Buzdugan îi face praf pe influencerii români: „La putere sunt persoanele publice fără studii. Ca să joci într-un film, nu trebuie ai studii de teatru-film”
Daniel Buzdugan îi face praf pe influencerii români

Daniel Buzdugan îi face praf pe influencerii români. Vedeta a mărturisit, cu sinceritate, că, în ultima vreme, nu a mai fost solicitat nici la emisiuni TV și a criticat și faptul că în filmele românești apar mai degrabă influenceri și persoane fără studii în domeniu, în locul actorilor profesioniști.

Citește și: Daniel Buzdugan îşi caută pacea sufletească în pustietate: „Doar Dumnezeu mai trece pe aici. Vin vremuri GRELE. Nu mai amânați cele de rânduială pentru SUFLET”

Daniel Buzdugan îi face praf pe influencerii români

Daniel Buzdugan se poate lăuda cu o carieră de peste 15 ani, în radio, însă experiența de a juca în filmul „21 de rubini”, în regia lui Ciprian Mega, preot ortodox și cineast, a fost una ce i-a bucurat sufletul peste măsură. El mărturisește că s-a simțit foarte bine în timpul filmărilor și a reușit să stea la un pahar de vin cu celebrul Anhony Delon, fiul marelui Alain Delon.

Ca să joci într-un film trebuie să nu mai ai studii de teatru-film, așa că eu cred că am greșit că am făcut facultatea de Actorie.

La putere sunt influencerițele, persoanele publice fără studii. Nici pe micul ecran, la posturile de televiziune, nu am mai fost solicitat, nu știu de ce, și asta de câțiva ani buni. Dar, asta nu depinde de mine.

M-am bucurat foarte mult de orele petrecute pe platourile de filmare. În primul rând, fiindcă nu am resimțit mai mereu o atmosferă relaxată, fără presiunea aia din zilele de muncă, când totul e agitat și încordat și stăm cu ochii pe ceas

O întâlnire cu un om mare, actor cunoscut pe întreg mapamondul, cu un nume de legendă și care se comportă atât de normal, uman și simplu este o mare bucurie pentru suflet și o bună lecție de viață! Merci, Anthony Delon!„, a declarat Daniel Buzdugan, pentru Playtech.