Daniel Buzdugan, mărturisiri tulburătoare în plină pandemie de coronavirus: „Dacă aş muri mâine nu mi-ar părea rău”

În timp ce toată lumea este panicată din cauza coronavirusului şi trăieşte cu teamă, că nu ştie ce va aduce ziua de mâine, Daniel Buzdugan nu are niciun fel de temeri.

RomaniaTV.net
03 apr. 2020, 05:43
Daniel Buzdugan, mărturisiri tulburătoare în plină pandemie de coronavirus: „Dacă aş muri mâine nu mi-ar părea rău”

Cunoscut pentru aplecarea lui către Divinitate, Daniel Buzdugan nu se teme de nimic din ce-i pe Pământ, mai cu seamă de Coronavirus.

Citeşte şi: Mesajul care i-a îndurerat pe români. „Trebuie să mă internez în spital”

„Dacă aș muri mâine nu mi-ar părea rău. M-am născut într-o familie în care se glumea foare mult, fiecare membru al familiei mele era un personaj. Un alt lucru bun pe care mi l-a dat viața este că am avut bunici la țară, într-o zonă plină de tradiții, în județul Neamț.

M-am născut la Iași, însă rădăcinile mele se află în județul Neamț. Un alt avantaj este faptul că provin dintr-o familie religioasă. O familie cu frică de Dumnezeu, o familie care m-a învățat că nu poți să faci tot felul de lucruri fără să te gândești ce e cineva acolo sus. Cineva care te privește și te ține în brațe!”, declară Daniel Buzdugan pentru Ciao.ro.

Daniel Buzdugan, rugăciune împotriva epidemiei de coronavirus

Daniel Buzdugan a scris, pe pagina personală de Facebook, o rugăciune și și-a îndemnat fanii să o rostească în această perioadă.

„Doamne, Dumnezeul nostru, Cel ce ești bogat în milă și, cu purtarea Ta de grijă cea înțeleaptă, ocârmuiești viața noastră, ascultă rugăciunea noastră, primește pocăința noastră pentru păcate, oprește noua boală molipsitoare (noua epidemie), precum ai încetat pedepsirea poporului Tău în vremea regelui David.

Cel ce ești Doctorul sufletelor și al trupurilor noastre, dăruiește însănătoșire celor cuprinși de boală, ridicându-i grabnic din patul durerii, ca să Te slăvească pe Tine, Mântuitorul cel Milostiv, iar pe cei sănătoși îi ocrotește de orice boală. Binecuvintează, întărește și păzește, Doamne, cu harul Tău, pe toți cei care, cu iubire de oameni și jertfelnicie, îi îngrijesc pe cei bolnavi la casele lor sau în spitale.

Îndepărtează toată boala și suferinţa din popor și ne învață să prețuim viața și sănătatea ca daruri ale Tale. Dăruiește-ne, Dumnezeule, pacea Ta şi umple inimile noastre de credință neclintită în ocrotirea Ta, de nădejde în ajutorul Tău și de dragoste față de Tine și de aproapele.

Că al Tău este a ne milui și a ne mântui pe noi, Dumnezeul nostru, și Ție slavă înălțăm: Tatălui și Fiului și Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin!”, au fost cuvintele pe care le-a scris Daniel Buzdugan.