Daniel Buzdugan nu a vrut sub nicio formă să lucreze cu Șerban Huidu. Ce s-a întâmplat, în trecut, între ei. Întâmplarea de care nu știau mulți

Daniel Buzdugan a dezvăluit de ce a renunțat să lucreze cu Șerban Huidu, înainte de a-și găsi perechea, pe plan profesional, cu Mihai Morar.

05 nov. 2022, 16:34
Daniel Buzdugan nu a vrut sub nicio formă să lucreze cu Șerban Huidu. Ce s-a întâmplat, în trecut, între ei. Întâmplarea de care nu știau mulți

Daniel Buzdugan face echipă cu Mihai Morar la radio și, mai mult decât atât, cei doi sunt și prieteni foarte buni în viața de zi cu zi. De aici și chimia dintre ei care le-a a adus o mulțime de fani de-a lungul timpului.

Se cunosc foarte bine, își știu punctele forte și se completează perfect la radio. Totuși, înainte de a ajunge să facă echipă cu Mihai Morar, Daniel Buzdugan a fost la doar un pas de a colabora cu Ștefan Huidu.

Înainte de a provoca accidentul rutier care i-a dat viața și cariera peste cap, Șerban Huidu era recunoscut pentru „Cronica Cârcotașilor”, emisiune pe care o prezenta alături de colegul său de platou, Mihai Găinușă. Înainte de această formulă care le-a adus mulți fani, Șerban Huidu voia să fie colegul lui Daniel Buzdugan.

Citește și Daniel Buzdugan a slăbit cu dieta scandinavă. A dat jos 3 kilograme în două săptămâni: „Mihaela Bilic mi-a recomandat-o”

Șerban Huidu și-l dorea foarte mult pe Daniel Buzdugan ca coleg de platou și a făcut tot ce a ținut de el ca să-l convingă să accepte. A mers la nunta acestuia, deși nici nu era pe lista de invitați. Prezentatorul s-a dus special să-i facă propunerea de a colabora în cadrul emisiunii.

Daniel Buzdugan a acceptat propunerea, însă după o ediție și-a dat seama că formatul nu i se potrivește. Cu toate că umorul nu i-a lipsit nicio secundă, iar emisiunea presupunea mult umor și ironie, Daniel Buzdugan a decis că nu i se potrivește și a decis să meargă mai departe cu alte proiecte.

Așa a ajuns să-l cunoască pe Mihai Morar și să formeze unul dintre cele mai apreciate cupluri de radio. Cei doi prezintă de ani de zile matinalul de la Radio Zu.

Citește și Daniel Buzdugan a dat ”o fugă în pustietate” să vadă cum trăiesc călugării. Cine l-a însoțit în călătorie, pe matinalul de la ZU