Daniel Buzdugan a dat ”o fugă în pustietate” să vadă cum trăiesc călugării. Cine l-a însoțit în călătorie, pe matinalul de la ZU

Daniel Buzdugan a dat haosul din București pe liniștea din munți. Acesta și-a dorit să vadă cum este viața calugărilor care trăiesc acolo.

02 nov. 2022, 14:39
Daniel Buzdugan a dat ”o fugă în pustietate” să vadă cum trăiesc călugării. Cine l-a însoțit în călătorie, pe matinalul de la ZU

Daniel Buzdugan a dat haosul din București pe liniștea din munții. Matinalul de la Zu este cunoscut pentru credința față de Dumnezeu  pe care o are. Atunci când are nevoie de liniște acestuia îi place să se relaxeze în pustietate.

Daniel Buzdugan a dat o fugă în munți. Cine l-a însoțit pe acesta

Matinalul de la ZU a plecat alături de Nicolau Paul, numit în lumea bună a Capitalei și „Pescobar” în pustietate să vădă cum trăiesc acolo călugării. Daniel Buzdugan își îndeamnă deseori urmăritorii să aibă o viață frumoasă și liniștită, îndemnându-i de fiecare dată spre o viață religioasă. Acolo în munți, în pustietate, trăiesc și călugării care sunt feriți de tot haosul lumii. Ei au parte doar de post și de rugăciune.

„Am dat o fugă în pustietate… Doar Dumnezeu mai trece pe aici și rugătorii care se nevoiesc zi de zi. Rugăciunea fierbinte, asta mai ține lumea, dragilor!Vin vremuri GRELE. Nu mai amanați cele de rânduială pentru SUFLET: rugăciune, spovedanie, împărtășanie, iertare!”, a spus acesta pe conturile de socializare.

Matinalul de la ZU, relație de 27 de ani cu soția lui

Testul timpului se pare că a fost trecut cu brio de Daniel Buzdugan și soția lui. Cei doi se iubesc de peste 27 de ani. Acesta are doi copii cu soția lui, Monica, pe care i-a ținut departe de lumea mondenă. Cu toate că matinalul de la ZU este  mai mereu în atenția reflectoarelor, soția lui a preferat să stea departe de lumea showbizului, alegând profesia de stomatolog.

Citește și: Larisa este tânara de 19 ani care a murit marţi în accidentul de pe E85. Impactul a fost atât de violent că motorul Skodei a fost aruncat la 10 metri de maşină

Citetește și: Cum poți afla dacă ai sau nu cancer. Iată care sunt simptomele unei tumori în organism