Daniel Constantin, despre ofiţerul SPP care s-a înecat: Îşi iubea foarte mult meseria şi ţara

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat marţi că ofiţerul SPP care s-a înecat luni în mare la Neptun a fost un om care îşi iubea foarte mult meseria şi ţara, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
01 iul. 2014, 12:40
Daniel Constantin, despre ofiţerul SPP care s-a înecat: Îşi iubea foarte mult meseria şi ţara

„E o tragedie. În primul rând, aş vrea să transmit familiei condoleanţe pe această cale şi sper să aibă puterea să treacă cât mai repede peste acest moment dureros. A fost un om extraordinar, un profesionist, un ambiţios, cu o carieră foarte frumoasă, în primul rând un om care îşi iubea foarte mult meseria şi ţara”, a declarat Constantin la Orăştie, unde a participat la o întâlnire informală cu premierul Victor Ponta şi cu preşedintele UNPR, Gabriel Oprea.

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Prahova, s-a înecat luni în apele Mării Negre, în zona vilelor de protocol din staţiunea Neptun.

Ofiţer SPP, ÎNECAT la Neptun. Bărbatul făcea parte din garda vicepremierului Daniel Constantin

Bărbatul era angajat ca ofiţer SPP şi se ocupa de securitatea lui Daniel Constantin iar în timpul producerii tragediei se afla în timpul liber.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au declarat că autorităţile au fost alertate de dispariţia în mare a bărbatului de o persoană care a sunat la numărul unic de urgenţe 112.

Patru scafandri ai ISU, salvamari şi poliţişti de frontieră au acţionat timp de aproximativ o oră până când au găsit trupul victimei, medicii legişti urmând să stabilească cu exactitate cauza decesului.