Daniel Constantin migrează de la Pro România la PNL

Daniel Constantin, membru fondator al Pro România, migrează la PNL după scandalul cu Victor Ponta, scrie Ştiripesurse.ro. El fusese suspendat din funcţia de prim-vicepreşdinte alpartidului, după ce a votat în Parlament pentru susţinerea Guvernului Orban.

RomaniaTV.net
26 nov. 2019, 13:36
Daniel Constantin migrează de la Pro România la PNL

Ludovic Orban și Daniel Constantin au discutat în ultimele zile și s-au înţeles asupra transferului lui Constantin la PNL, potrivit unor surse politice. 

În cadrul ședinței Biroului Executiv al PNL, Ludovic Orban îi va înștiința și pe restul liderilor PNL despre această mutare.

Mihai Tudose şi Sorin Grindeanu, alţi membri căzuţi în dizgraţia lui Victor Ponta, ar urma să se alăture PSD, de unde au fost îndepărtaţi de Liviu Dragnea.   

Daniel Constantin, prim-vicepreședintele Pro România, a anunțat că își va da demisia din partid, după ce a fost suspendat din funcţie în urma scandalului provocat de votul de susţinere a Guvernului Orban.

”I-am comunicat lui Victor telefonic că sunt un om de onoare și dacă partidul va considera că trebuie să îmi dau demisia din toate funcțiile, sunt absolut pregătit să o fac! Nu voi ezita să fac ceea ce am promis”, a declarat Daniel Constantin la Realitatea Plus.

Citeşte şi: Daniel Constantin şi-a anunţat demisia din Pro România, după ce a fost suspendat din partid