Daniel Fenechiu: Negocierile PPDD-PSD s-ar putea finaliza miercuri

Negocierile PP-DD - PSD s-ar putea finaliza miercuri, urmând ca într-o şedinţă ulterioară a partidului să se aprobe înţelegerea la care s-a ajuns, a declarat marţi liderul grupului parlamentar PP-DD, Daniel Fenechiu.

RomaniaTV.net
10 iun. 2014, 15:05
Daniel Fenechiu: Negocierile PPDD-PSD s-ar putea finaliza miercuri

Daniel Fenechiu a spus că şi-a informat colegii în legătură cu faptul că discuţiile conducerilor PP-DD şi PSD continuă.

I-am informat că, din informaţiile pe care le deţin, în cursul zilei de mâine negocierile să se finalizeze din estimările care există şi că, după ce ele vor fi finalizate, va exista o şedinţă cu parlamentarii şi preşedinţii organizaţiilor judeţene în care vom aproba înţelegerea negociată de conducerea PP-DD împreună cu conducerea PSD’, a precizat Fenechiu, citat de Agerpres.

UDMR NU VREA cooptarea PP-DD la guvernare. Kelemen Hunor: Ar fi un DEZASTRU VIDEO

El a adăugat că miercuri se vor lămuri mai multe lucruri, ‘datorită faptului că există nişte propuneri ale PP-DD şi nişte propuneri ale PSD şi probabil că se va ajunge la un compromis în ipoteza în care se doreşte realizarea unei înţelegeri’.

Potrivit lui Daniel Fenechiu, propunerile PP-DD vizează politica parlamentară, propuneri pe care partidul doreşte să fie incluse în priorităţile Guvernului, cum ar fi majorarea alocaţiilor, reducerea numărului de taxe, eliminarea taxei radio.

Avem nişte propuneri care vizează depolitizarea sistemului administrativ. Noi ne dorim să existe o distincţie foarte clară pe partea administrativă şi pe partea politică în administraţia publică. Ele sunt discutate, în momentul de faţă, de echipa PP-DD cu echipa PSD, vom vedea cât de multă înţelegere există‘, a mai spus Fenechiu.

Liviu Dragnea avertizează PP-DD că PSD ar putea SISTA negocierile