Liviu Dragnea avertizează PP-DD că PSD ar putea SISTA negocierile VIDEO

Liviu Dragnea a avertizat, marţi, că PSD va sista orice negocieri dacă PP-DD va continua să facă înţelegeri în teritoriu cu alte partide, aşa cum s-a întâmplat la Braşov, unde viceprimarul PSD a fost înlocuit de un reprezentant al PP-DD.

RomaniaTV.net
10 iun. 2014, 11:55
Liviu Dragnea avertizează PP-DD că PSD ar putea SISTA negocierile VIDEO

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că urmează să stabilească o nouă întâlnire cu liderii PP-DD în vederea semnării unui pact de colaborare.

„Nu ne-am mai întâlnit până acum, pentru că a fost o minivacanţă. Nu puteam să ne vedem de Rusalii. Am vorbit la telefon aseară. În cursul zilei de astăzi, probabil, că o să ne mai auzim şi vom stabili când facem următoarea întâlnire”, a precizat Liviu Dragnea la Senat, unde participă la o întâlnire cu senatorii PSD.

El s-a referit şi la situaţia creată săptămâna trecută la Braşov, unde viceprimarul PSD Răzvan Popa a fost înlocuit cu Alina Durbacă de la PP-DD, aceasta din urmă fiind susţinută de consilieri locali de la PNL, PDL, PP-DD şi FDGR.

Ponta motivează alianţa cu PPDD: Guvernarea merge până în 2016, indiferent ce se întâmplă la prezidenţiale

„Ne uităm cu atenţie pe ce se întâmplă în judeţe, pentru că asta este principala motivaţie care ne determină să avem aceste discuţii. Dacă ce s-a întâmplat la Braşov continuă, probabil că nu mai avem subiect de discuţie (cu PP-DD – n.r.). O să fie o următoare întâlnire, indiferent de ce se întâmplă în teritoriu, pentru că, după prima întâlnire, mai trebuie să avem cel puţin una”, a spus Dragnea.

Acesta a ţinut să adauge că „nu există nicio garanţie” că situaţia din Braşov nu se va repeta şi în alte judeţe.

Viceprimarul social-democrat al municipiului Braşov, Răzvan Popa, a fost înlocuit pe 5 iunie din funcţie, în şedinţa Consiliului Local, în urma unui proiect de hotărâre iniţiat de 16 consilieri locali din mai multe partide.

Răzvan Popa a fost înlocuit de Alexandrina Alina Durbacă, consilier local al PP-DD. În urma votului secret, din cele 23 de voturi valabil exprimate, 18 au fost în favoarea Alexandrinei Alina Durbacă, iar trei împotriva alegerii acesteia în funcţia de viceprimar.

PROTOCOL PSD-PPDD. Partidul lui DD primeşte un post de ministru şi patru funcţii de secretar de stat