Daniel Ghiță tună și fulgeră! Deputatul PSD este extrem de supărat de nedreptatea făcută românilor prezenți la parada de 1 Decembrie: ”În baza cărei legi faceți discriminări?”

Deputatul PSD Daniel Ghiță tună și fulgeră, după parada militară organizată cu prilejul Zilei Naționale. Social-democratul este extrem de supărat de nedreptatea pe care autoritățile le-au făcut-o românilor fix de ziua lor.

01 dec. 2022, 18:33
Daniel Ghiță tună și fulgeră! Deputatul PSD este extrem de supărat de nedreptatea făcută românilor prezenți la parada de 1 Decembrie: ”În baza cărei legi faceți discriminări?”

Daniel Ghiță tună și fulgeră! Deputatul PSD Daniel Ghiță este extrem de supărat de nedreptatea pe care autoritățile le-au făcut-o românilor fix de ziua lor, la parada militară de la București.

Citește și Sociologul Gelu Duminică, atac fără precedent la adresa paradei militare de 1 Decembrie: ”Nu înțeleg de ce trebuie să ne mândrim cu Armata!”

Social-democratul acuză autoritățile de discriminare, după ce accesul românilor de rând, care au participat la parada militară de la Arcul de Triumf, a fost restricționat în locurile din față.

„Azi, la Arcul de Triumf, aveau voie să stea in față doar politicienii și invitații lor! Poporul, fără invitație: avea interzis!!! Erau garduri, jandarmi, parcă omul de rând e un dușman al României ? Nu vă este rușine ? Sunt deputat, dar sunt egal cu omul de rând. Toți suntem egali!

Umiliți poporul român exact de Ziua României! Tot poporul român, are și avea dreptul, fără invitație să stea in față la Arcul de Triumf! Ïn bază cărui legi faceți aceste discriminări, garduri și selecție ? La Tebea a fost la fel.

România are cetățeni de grad 1 și cetățeni grad 2? Cine vă dă acest drept să faceți această selecție? România este a poporului român! La mulți ani, România! La mulți ani, dragi români! La mulți ani, românilor de pretutindeni!”, a scris Daniel Ghiță, pe pagina sa de Facebook.

Peste 1.500 de militari au participat la parada militară de la București

Peste 1.500 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi Autoritatea Vamală Română, precum şi 120 de mijloace tehnice au participat în acest an la parada de Ziua Naţională a României.

În blocul de onoare au fost aproximativ 150 de militari străini, din cadrul unor detaşamente din Belgia, Franţa, Macedonia de Nord, Republica Moldova, Portugalia, Statele Unite ale Americii şi Ţările de Jos, dar și şi militari care au reprezentat ţările aliate contributoare la structurile NATO de pe teritoriul României.

Fondul sonor al defilării a fost asigurat de muzicile militare ale Armatei, din garnizoana Bucureşti: Muzica Reprezentativă a Ministerului Apărării Naţionale, Muzica militară a Brigăzii 30 Gardă „Mihai Viteazul” şi Muzica militară a Brigăzii 1 Mecanizată „Argedava”.

Citește și EXCLUSIV| Petre Daea, în birou de Ziua Națională: ”De 1 decembrie am lacrima suferinței pentru binele țării”