Daniel Niculescu nu se uită deloc la bani. Soțul Andreei Tonciu conduce un Mercedes G Class în valoare de peste 200.000 de euro

Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu, este pasionat de mașinile de lux, dovadă fiind și faptul că s-a afișat la volanul unui bolid de peste 200.000 de euro.

17 oct. 2023, 16:46
Daniel Niculescu nu se uită deloc la bani. Soțul Andreei Tonciu conduce un Mercedes G Class în valoare de peste 200.000 de euro
Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu, conduce un bolid în valoare de peste 200.000 de euro

După Andreea Tonciu, Daniel Niculescu are o altă mare iubire – cea pentru mașinile de lux. Afaceristul nu se uită la bani când vine vorba de plăcerile lui, dovadă fiind ipostaza în care a fost surprins recent.

Andreea Tonciu și soțul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, cei doi având parte de momente speciale împreună, sprijinindu-se unul pe altul atât la bine, cât și la greu. Se pare că Daniel Niculescu știe să profite din plin de fiecare moment, iar banii nu sunt o problemă. Soțul vedetei este foarte pasionat de mașini.

Citește și: Andreea Tonciu a elucidat misterul și a spus de unde are bani să se răsfețe în lux: ”Nu pot eu, Andreea Tonciu, să mă angajez vânzătoare”

Omul de afaceri și-a făcut apariția pe străzile Capitalei la volanul unui Mercedes G Class, care are o valoare de peste 200.000 de euro. Deci, putem spune că bărbatul poate obține tot ce își dorește. Acesta a mers cu bolidul de lux la un magazin de tuning. În momentul în care s-a dat jos din mașină, a scăpat cheile pe jos și s-a aplecat pentru a le recupera, potrivit spynews.ro.

Daniel Niculescu și Andreea Tonciu, investiție de mii de euro

Andreea Tonciu se pregătește de o nouă etapă, împreună cu soțul ei și fiica lor, Rebeca. Anul trecut, cei doi parteneri și-au dat seama că au nevoie de mai mult spațiu, așa că au achiziționat o locuință impresionantă în valoare de 150.000 de euro, situată într-o zonă de prestigiu din Capitală.

Citește și: Cât de mult a schimbat-o faima pe Andreea Tonciu: „Îmi place să mă cunoască lumea de acasă așa cum sunt”

Vedeta se află în plin proces de renovare a noii locuințe, concentrându-se asupra fiecărui detaliu pentru a crea un ambient perfect pentru familia sa. Vedeta a investiti o sumă substanțială în imobil și mai are în plan alte investiții. Tonciu a menționat că i-a spus soțului ei că banii cheltuiți în renovare ar fi putut fi suficienți pentru achiziționarea unei vile spațioase și impunătoare.