Motivul pentru care Daniel Onoriu ar fi încălcat ordinul de protecţie obţinut de soţia lui: „I-am zis că mă autodenunţ ca să o încerc. Nu a interesat-o”

Daniel Onoriu a petrecut peste o lună de zile în arest, după ce a încălcat ordinul de protecţie obţinut de încă soţia lui Isabela. Magistraţii i-au aprobat arestul la domiciliu, iar odată ajuns acasă, fostul pilot de raliuri a dezvăluit motivul pentru care a încălcat ordinul de protecţie şi a relatat experienţa trăită în spatele gratiilor.

21 dec. 2022, 12:24
Motivul pentru care Daniel Onoriu ar fi încălcat ordinul de protecţie obţinut de soţia lui: „I-am zis că mă autodenunţ ca să o încerc. Nu a interesat-o”

Daniel Onoriu îşi va petrece sărbătorile acasă după ce magistraţii au dispus măsura arestului la domiciliu. Fostul pilot de curse continuă să-i ducă dorul Isabelei, pe care tot speră să o convingă să se împace. Isabela, însă, are alte planuri şi nu-şi mai vede viitorul alături de Daniel. Dimpotrivă, după ce va obţine divorţul, aceasta urmează să se căsătorească cu actualul iubit.

Daniel Onoriu a dezvăluit, pentru cancan.ro, că de fapt el s-a autodenunţat pentru încălcarea ordinului de protecţie. A făcut-o, spune el, pentru a vedea dacă Isabela va fi afectată.

Motivul pentru care Daniel Onoriu ar fi încălcat ordinul de protecţie: „I-am zis Isabelei că mă autodenunţ. Nu a interesat-o”

Mare i-a fost dezamăgirea atunci când a văzut că Isabelei nu i-a păsat de faptul că el a ajuns după gratii. Unde, dezvăluie Daniel, i-a fost foarte greu şi foarte de dor de ea. Se învelea cu pilota cu care se înveleau pe vremea când erau împreună ca să se mintă că o are pe Isabela lângă el.

Aveam pilota care ne-a învelit atâția ani cu mine în arest. Au fost nopți în care o luam în brate, credeam că e ea și începeam să plâng când îmi dădeam seama că ea nu mai e. Eu am iubit-o din toată inima mea.

Citeste si Noi detalii despre scandalul cuplului Onoriu. Ce pretenții are Isabela la divorțul de fostul pilot de raliuri

Eu sunt acasă, arestat și bolnav și cine știe pe unde e ea. Demult n-am mai vorbit cu ea. Nu sunt vreun fraier, nu sunt vreun prost, eu sunt șmecher. I-am oferit cel mai mare respect din lume. Ea nu suferă, o doare undeva de mine și își vede de viața ei. Nu aș putea să o iert.

M-am dus la ea acasă când aveam ordinul de restricție care este un ‘fake’. I-am dat sute de mesaje cu poze cu noi în care o rugăm să ne continuăm viață că o iubesc. Numai din alea frumoase. Este trist ce mi se întâmplă. M-am dus la ea, mi-am cerut iertare pentru faza cu doamna aia. I-am zis că sun la poliție să mă autodenunț, am vrut să o încerc și nu a interesat-o.

Citeste si Daniel Onoriu, prima reacţie după ce s-a zvonit că ar fi încercat să se sinucidă. Ce s-a întâmplat, de fapt, în arest

Am sunat la poliție, au venit și m-au arestat. Am stat 34 de zile acolo și în tot timpul ăsta ea se ducea la cluburi. Mă simțeam prost că eu stau la pușcărie pentru ea și ea se distra în cluburi. Șase ani nu a vrut în cluburi și acum, dintr-o dată, vrea în club. Nu se gândește la mine, am slăbit 60 de kg, am mușchii atrofiați. Nu sunt om să stau în pușcărie. Ea în loc să aibă grijă de mine, mă trimite la pușcărie și se duce în cluburi”, a dezvăluit Daniel Onoriu pentru sursa citată.