Daniel Onoriu a ajuns la poliţie. Ce i-a făcut fostei soţii: „Mi-a recunoscut că m-a înșelat în timp ce eu eram în comă”

Daniel Onoriu a ajuns la poliţie. Pilotul a fost audiat joi, 27 octombrie, după ce fosta soție, Isabela, l-a reclamat deoarece a încălcat ordinul de protecție. Acesta nu avea voie să se apropie la mai puțin de 300 de metri, însă a recunoscut că a căutat-o ca să se împace cu ea. 

28 oct. 2022, 08:50
Daniel Onoriu a ajuns la poliţie. Ce i-a făcut fostei soţii: „Mi-a recunoscut că m-a înșelat în timp ce eu eram în comă”
Daniel Onoriu a ajuns la poliţie

Daniel Onoriu a ajuns la poliţie. Isabela l-a acuzat pe fostul sportiv că o caută și o amenință, de aceea a cerut ordin de protecție. Bărbatul neagă acuzațiile și susține că nu a făcut nimic care să o supere pe fosta soție.

Citeşte şi: Daniel Onoriu continuă seria evocărilor fostelor iubite. Cine este vedeta despre care pilotul spune că a fost iubirea vieţii lui: „M-am combinat cu ea pentru că gagicul ei m-a păcălit. A fost cea mai bună la pat”

Daniel Onoriu a ajuns la poliţie

Pilotul a recunoscut că a sunat-o recent pe Isabela deoarece vrea să se împace cu ea şi a mai susţinut că femeia i-a mărturisit că l-a înșelat în timp ce acesta era patul de spital.

Am fost sunat să vin să dau declarație, și am dat o declarație scurtă. Sunt chemat degeaba aici pentru că nu am făcut nimic.

Soția mea, din păcate, pe care am iubit-o șase ani și am plimbat-o în toată lumea și am răsfățat-o cu cadouri scumpe mă dă în judecată și mă cheamă doar pe la secții. Eu sunt un om bolnav, am stat 55 de zile în comă, și în loc să mă antrenez sau să merg la vreo clinică, stau în fața secției ca să dau declarații.

Nu are nici o dovadă. Eu nu am voie să mă apropii de ea 300 de metri, dar mesaje și telefoane am voie să îi dau. Și i-am dat telefoane în care o rugam să ne împacăm.

Ieri mi-a recunoscut că are iubit și că m-a înșelat chiar în timp ce eu eram în comă. O am înregistrată.„, a declarat Daniel Onoriu pentru Antena Stars.