Daniel Onoriu continuă seria evocărilor fostelor iubite. Cine este vedeta despre care pilotul spune că a fost iubirea vieţii lui: „M-am combinat cu ea pentru că gagicul ei m-a păcălit. A fost cea mai bună la pat”

Daniel Onoriu pare să traverseze o perioadă destul de complicată. După ce, practic, s-a născut a doua oară după o operaţie nereuşită de micşorare de stomac, pilotul nu-şi mai găseşte liniştea. A anunţat de câteva ori că divorţează de soţie, apoi a revenit susţinând că a fost o glumă şi că o iubeşte mai mult ca niciodată. Onoriu a recidivat, însă, la scurt timp cu mai multe postări în care îşi evocă fostele iubite, rememorând cu plăcere momentele tandre petrecute alături de acestea.

14 sept. 2022, 14:56
Daniel Onoriu continuă seria evocărilor fostelor iubite. Cine este vedeta despre care pilotul spune că a fost iubirea vieţii lui: „M-am combinat cu ea pentru că gagicul ei m-a păcălit. A fost cea mai bună la pat”

Daniel Onoriu a dezvăluit, în cea mai recentă postare, că a avut o relaţie cu Adina Halas, relaţie care ar fi durat aproximativ un an. Potrivit spuselor pilotului, la baza acestei relaţii ar fi stat răzbunarea. Şi un alt aspect de luat în seamă, dezvăluit de Onoriu, este faptul că, la acel moment, ambii aveau relaţii.

O mai țineți minte pe Adina Halas? A fost iubirea vieții mele și ne-am iubit ca nebunii….Stiți de ce m-am combinat cu ea? Gagicul ei m-a păcălit la o cursă ilegală. Eu aveam -2 pe față, adică cutia scurtă și ne-am dat pe 400m. Eu a zis să continuăm până la 1000 m ca să vedem unde începe să mă ajungă.

Normal că l-am spart pe 400 m, dar după m-a ajuns și m-a depășit până la 1000 m și uite așa s-a lăudat la toată lumea (caracter ieftin ce ești) și au râs aproape toti bikerii de mine. Ca să mă răzbun, i-am luat gagica și am rămas cu ea fix 1 an!

Eram căsătorit atunci și m-a dus forțat la notar să divorțez ca să o iau pe ea. M-am dus și, când am ajuns acolo, i-am tras o vorbă urâtă și am părăsit-o! Ne-am împăcat și aia a fost tot!

Adino, ai fost cea mai bună la pat! Adino, ai fost cea mai frumoasă, cea mai bună la pat și cea mai capabilă pentru că erai ascultătoare și făceai tot ce îți spuneam. Uitați-vă și voi cât de frumoasă e… Mă gândesc la tine, baby meu!”, a dezvăluit Daniel Onoriu pe Facebook.

Ulterior, postarea a fost ştearsă.

Daniel Onoriu

Citeste si Daniel Onoriu, distrus de despărțirea de soție. „Abia respir fără ea, aș face orice să o împac. Dar e nebună la cap”

După ce a încheiat relația cu Adina Halas, Onoriu a spus ferm că „nu mai vreau să fiu asociat cu Adina Halas!”. Relația lor s-a încheiat în perioada în care Daniel intra în lumea curselor de raliu. Cu câteva zile înainte, pilotul făcuse o altă postare în care evoca o altă fostă iubire, Simona Chiţac, alături de care a stat aproximativ 10 ani.

Într-o altă postare recentă, pilotul de raliuri anunţă că îşi caută parteneră de viaţă.

NU ai cum sa nu ma doresti! Ce cal de curse am fost! Dar nu orice cal a fost cal de curse! Cum era vorba aia fratilor. Care vrei sa fii sotia mea? Sunt boschetar acum dar in curand o sa fiu milionar si vreau sa te fac patroana in Zanzibar in resortul nostru si sa traim fericiti pe yaht sa mancam homari si fructe de ocean si sa dormim in plaja ca doi nebun romantici cu o chitara si o negresa buna rau„, scrie Onoriu pe Facebook.

Daniel Onoriu

Citeste si Soția lui Daniel Onoriu aruncă bomba despre adevăratele motive ale divorțului: ”Nu mai există nicio cale de împăcare, nu îl iert indiferent de ce ar mai face”