Daniel Onoriu, distrus de despărțirea de soție. „Abia respir fără ea, aș face orice să o împac. Dar e nebună la cap”

Daniel și Isabela Onoriu au confirmat, în urmă cu o lună, că vor divorța, dar acum bărbatul suferă enorm și își dorește împăcarea.

13 sept. 2022, 20:52

Daniel Onoriu și soția sa, Isabela, au decis să pună capăt relației lor după șase ani. Femeia este hotărâtă să divorțeze și nimic nu pare să o facă să renunțe la această decizie. Nici declarațiile publice ale pilotului nu au înduioșat-o pe aceasta, ba chiar au făcut-o să își dorească și mai mult separarea.

Daniel spune că nu poate sta fără soția lui și că ar vrea ca aceasta să se întoarcă în căminul conjugal din Crevedia, mărturisind că regretă despărțirea.

„Aș face orice să o împac. Dar e nebună la cap, știe că e viața mea și că eu sunt viața ei. Unul fără celălalt suntem ca fără aripi. O iubesc din toată inima mea, o iubesc din prima zi în care am văzut-o. Abia respir fără ea. Stau singur aici, aș vrea să o văd, atunci aș reveni la viață. Dacă ar ști cum o iubesc eu, mâine s-ar întoarce la mine, am face și coopil. Sunt convins că, dacă ne împăcăm, își va da seama că putem fi și părinți împreună”, a declarat Daniel Onoriu, citat de Cancan.

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu aruncă bomba despre adevăratele motive ale divorțului: ”Nu mai există nicio cale de împăcare, nu îl iert indiferent de ce ar mai face”

Daniel Onoriu vrea să fie cel mai mare pilot din istoria României

Chiar dacă pilotul este vizibil afectat de despărțirea de Isabela și își dorește ca aceasta să se întoarcă la el, a mărturisit că nu vrea să renunțe la curse, în condițiile în care acestea au fost motivul principal al despărțirii. Însă, bărbatul nu vrea să renunțe nici la cea pe care o iubește.

„Tot încerc să o împac, dar văd că nu vrea de niciun fel. Dar nu pot să renunț nici la curse. Dar eu vorbesc doar de Campionatul European, singurul titlu, cel de campion european care îmi lipsește, dar acela va fi în aprilie anul viitor. Vreau să fiu cel mai mare pilot din istoria României. În aprilie ar începe, anul viitor, deci am timp să mă recuperez, fac tot ce trebuie să fiu bine până atunci”, a mai spus Daniel Onoriu.

Citește și: Daniel Onoriu aruncă bomba despre divorțul de Isabela: „O să-mi fac o iubită care să mă merite și să mă iubească”