Daniel Onoriu a încălcat ordinul de restricţie. Soţia lui, Isabela, a ajuns, din nou, la poliţie: „Îmi dă mesaje de amenințare, că mă răpește”

Daniel Onoriu a încălcat ordinul de restricţie, susţine soţia lui, Isabela, care a ajuns, din nou, la secţia de poliţie. Femeia susţine că fostul pilot de raliuri spune numai minciuni despre ea, o urmăreşte şi o ameninţă că o răpeşte.

11 nov. 2022, 09:25
Daniel Onoriu a încălcat ordinul de restricţie. Soţia lui, Isabela, a ajuns, din nou, la poliţie: „Îmi dă mesaje de amenințare, că mă răpește”
Daniel Onoriu a încălcat ordinul de restricţie.

Daniel Onoriu a încălcat ordinul de restricţie. Din cauza faptului că ea i-a spus că nu mai există nicio cale de împăcare, bărbatul a început să-i urmărească fiecare fotografie, iar acolo unde primește inimioare, consideră că bărbații respectivi ar fi iubiții ei.

Citeşte şi: Daniel Onoriu, rugăciune pentru împăcarea cu Isabela. „Păi, de ce? Sunt violator în serie? Ce am făcut eu să merit asta?” VIDEO

Daniel Onoriu a încălcat ordinul de restricţie

Isabela Onoriu a ajuns iar la poliție, acolo unde, deși s-a stabilit ca Daniel să primească un ordin de restricție și să nu mai aibă voie să se apropie de ea în niciun fel, bărbatul încă o terorizează. Femeia nu mai are liniște și în fiecare zi se teme pentru viața ei, cu toate că are ordin de protecție, însă care este mereu încălcat.

Daniel nu știe ce să mai inventeze, sincer. Este total neadevărat, îți dai seama. Acum că nu există nicio șansă de împăcare din partea mea, el se uită la postări și cine îmi dă inimioare e iubitul meu. Deci dinineață m-am trezit cu mesaje de la prieteni care îmi dau inimioare, că i-a luat Daniel pe toți care din ei e iubitul meu.

Cum să îl respecte? Vineri seara m-a urmărit pe o stradă când eram la prietena mea. Ieri am stat câteva ore la poliție pentru încălcarea ordinului, iar mi-a dat mesaje vocale de amenințare, că mă răpește, e urât rău.

Am dus toate dovezile de încălcare ale ordinului, acum să vedem ce se întâmplă. Nu pot trăi în fiecare zi așa, n-ai cum, în stres, ajunge, de atâtea luni”, a spus Isabela Onoriu, pentru Spynews.ro.