Daniel Onoriu, rugăciune pentru împăcarea cu Isabela. „Păi, de ce? Sunt violator în serie? Ce am făcut eu să merit asta?” VIDEO

Daniel Onoriu şi soția sa, Isabela, au avut o relaţie zbuciumată, cu mai multe despărţiri şi împăcări. Acum, femeia care i-a fost alături fostului pilot în cele câteva zeci de zile de comă a decis să pună definitiv capăt relaţiei.

10 nov. 2022, 23:12
Daniel Onoriu, rugăciune pentru împăcarea cu Isabela. „Păi, de ce? Sunt violator în serie? Ce am făcut eu să merit asta?” VIDEO
Daniel Onoriu, rugăciune pentru împăcarea cu Isabela. "Păi, de ce? Sunt violator ăn serie? Ce am făcut eu să merit asta?"

Daniel Onoriu, rugăciune pentru împăcarea cu Isabela. Daniel Onoriu a postat un clip pe TikTok în care se roagă la Dumnezeu pentru împăcarea cu Isabela. „Tată, îţi mulţumesc din suflet că ma-i salvat şi m-ai ajutat pentru a doua oară să mă împac cu Isabela, Doamne, şi te rog, Tată, să mă ajuţi să mă împac din nou cu ea şi să nu mă mai cert cu ea niciodată în viaţa mea! Să facem şi noi un copil, Doamne, să ne simţim bine, te rog, Doamne, s-o faci pe nevastă-mea să mă ierte şi să mă iubească, Doamne! Îţi mulţumesc, Doamne, şi îmi vine să plâng de bucurie!”, spune Daniel Onoriu.

Citeşte şi: Prima reacţie a lui Daniel Onoriu după ce fosta soţie a obţinut ordin de restricţie împotriva lui: „N-am ameninţat-o niciodată, doar am înjurat-o. Sunt vai mama mea!”

Acesta a postat şi un text alături de video. „Nu stiu ce s-a intamplat cu noi. De fapt stiu si va spun si voua… am fost aproape mort in spital la terapie intensiva si dupa ce am iesit de acolo nu mai eram eu asa ca i-am cerut divortul sotiei mele Isabela Onoriu! Dupa cateva zile am inceput sa regret dar nu voiam sa mai fiu cu ea. Intre timp am dat de o alta femeie din Canada careia i-am cumparat un bilet de avion si m-am vazut cu ea in Germania iar dupa am zburat impreuna in Romania! Nu am avut absolut nimic cu acea femeie, am vrut doar sa o fac geloasa pe SOTIA MEA 😃 si atat. Ea a aflat pentru ca am postat pe Facebook poze cu femeia asta iar instant Isabela a cerut sa divortam. Dupa, a facut plangere la Politie iar eu am acum in clipa asta interdictie de a ma apropia la 300 m de ea. Pai de ce? Sunt violator in serie? Ce am facut eu sa merit asta?”, a scris Daniel Onoriu.

Citeşte şi: Daniel Onoriu a ajuns la poliţie. Ce i-a făcut fostei soţii: „Mi-a recunoscut că m-a înșelat în timp ce eu eram în comă”

„Eu stiu doar ca i-am facut cadouri scumpe si am plimbat-o in vacante iar restul sunt doar nebunii inventate de ea… cum sa-i fac eu rau unui om pe care il iubesc iar ea de ce nu intelege niciodata ca sunt un om bolnav care are nevoie de ingrijiri si medicamente nu de semnaturi pe la Politie sau ceva de genul asta! Asa an negru am avut fratilor. Mai intai am stat in coma 55 de zile iar acum mi am si pierdut nevasta! De ce? Ce am facut eu sa merit asa ceva? De ce Dumnezeu nu ma ajuta sa fiu si eu bine? Tata din ceruri, te rog din toata inima mea sa ma ajuti sa fiu fericit! Imi e greu tare sa fiu si bolnav si fara nevasta! PS. Va pun un video din Spania! Cei ce nu va convine ca eu ma rog din suflet la Dumnezeu vedeti-va de treaba voastra! Eu vreau sa fiu crecincios si sotul frumoasei mele sotii”, a mai adaugat Daniel Onoriu.

@danielonoriu41Nu stiu ce sa intamplat cu noi. De fapt stiu si va spun si voua… am fost aproape mort in spital la terapie intensiva si dupa ce am iesit de acolo nu mai eram eu asa ca i am cerut divortul sotiei mele Isabela Onoriu! Dupa cateva zile am inceput sa regret dar nu vroiam sa mai fiu cu ea. Intre timp am dat de o alta femeie din Canada careia i am cumparat un bilet de avion si m am vazut cu ea in Germania iar dupa am zburat impreuna in Romania! Nu am avut absolut nimic cu acea femeie, am vrut doar sa o fac geloasa pe SOTIA MEA 😃 si atat. Ea a aflat pentru ca am postat pe facebook poze cu femeia asta iar instant Isabela a cerut sa divortam. Dupa a facut plangere la Politie iar eu am acum in clipa asta interdictie de a ma apropia la 300 m de ea. Pai de ce? Sunt violator in serie? Ce am facut eu sa merit asta? Eu stiu doar ca i am facut cadouri scumpe si am plimbat o in vacante iar restul sunt doar nebunii inventate de ea… cum sa i fac eu rau unui om pe care il iubesc iar ea de ce nu intelege niciodaga ca sunt un om bolnav care are nevoie de ingrijiri si medicamente nu de semnaturi pe la Politie sau ceva de genul asta! Asa an negru am avut fratilor. Mai intai am stat in coma 55 de zile iar acum mi am si pierdut nevasta! De ce? Ce am facut eu sa merit asa ceva? De ce Dumnezeu nu ma ajuta sa fiu si eu bine? Tata din ceruri, te rog din toata inima mea sa ma ajuti sa fiu fericit! Imi e greu tare sa fiu si bolnav si fara nevasta! PS. Va pun un video din Spania! Cei ce nu va convine ca eu ma rog din suflet la Dumnezeu vedeti va de treaba voastra! Eu vreau sa fiu crecincios si sotul frumoasei mele sotii♬ sunet original – danielonoriu505