Daniel Onoriu a vrut să se sinucidă din nou! Pilotul de raliuri este în culmea disperării

Necazurile se țin lanț de fostul pilot de raliu, Daniel Onoriu. După ce magistrații Tribunalului București au decis să îi prelungească măsura arestului la domiciliu cu încă o lună, Onoriu a încercat din nou să își pună capăt zilelor.

07 iun. 2023, 20:16
Daniel Onoriu a vrut să se sinucidă din nou! Pilotul de raliuri este în culmea disperării
Daniel Onoriu a vrut să se sinucidă din nou! Motivul pentru care pilotul de raliuri a recurs la acest gest extrem

Daniel Onoriu a vrut să se sinucidă din nou! Fostul pilot de raliu se află de jumătate de an în arest la domiciliu, după ce fosta sa soție, Isabela, a cerut ordin de protecţie împotriva lui.

Citește și Daniel Onoriu, ghinion colosal în dragoste! Fostul pilot de raliuri, părăsit de noua iubită. Minciuna pentru care femeia i-a dat papucii

Daniel Onoriu a vrut să se sinucidă din nou!

Pilotul de raliuri a trecut peste decizia magistraţilor și a încălcat de mai multe ori ordinul de protecţie solicitat de fosta sa soție. Sătulă să tot fie hărțuită, la un moment dat, Isabela a sunat la Poliţie, iar oamenii legii ajunşi la faţa locului l-au găsit pe acesta în faţa locuinţei femeii. Pentru că era agitat, o ambulanţă SMURD l-a transportat la Spitalul de Psihiatrie, apoi, după ce a fost stabilizat, a fost dus la secţie şi audiat.

Inițial, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, apoi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după care plasat în arest la domiciliu.

Recent, magistrații Tribunalului București au decis să îi prelungească cu încă o lună măsura arestului la domiciliu, iar vestea a căzut ca un trăsnet peste Daniel Onoriu a încercat din nou să își pună capăt zilelor.

Apropiații familiei fostului pilot spun că în această perioadă, starea sa emoțională este la pământ de când a aflat că trebuie să mai stea încă o lună în arest.

„Daniel nu este într-o stare tocmai bună, pentru că i s-a prelungit cu încă o lună arestul la domiciliu, iar când a aflat lucrul ăsta. a făcut o criză severă de nervi și a zis, de față cu cei care erau în jurul lui, că se sinucide. Plus că, din câte am auzit, starea lui emoțională este una foarte precară în prezent”, au declarat, apropiații lui Daniel Onoriu, pentru Click!

Pilotul de raliuri a mai încercat să se sinucidă încă o dată în seara zilei de 21 noiembrie 2022, cu doar câteva ore înainte de termenul dat de instanță cu privire la revocarea măsurii arestării preventive. Daniel Onoriu ar fi făcut mai multe amenințări din arest, după ce oamenii legii de la Poliția Capitalei au contactat personalul specializat al Spitalului „Obregia” pentru a le sări în sprijin. La vremea respectivă, Daniel Onoriu a încercat să se spânzure.

Citește și Daniel Onoriu se căsătoreşte cu Elena. Cum arată femeia care i-a furat inima: „E o femeie minunată, simt că e ceea ce am căutat toată viața mea”