Daniel Onoriu, arestat pentru 30 de zile după ce a încălcat ordinul de protecţie obţinut de soţia lui. Anterior arestării, pilotul a ajuns la Psihiatrie după ce a ameninţat că se sinucide

Daniel Onoriu a fost arestat pentru 30 de zile după ce a încălcat de mai multe ori ordinul de protecţie emis de instanţă pe numele său, ordin solicitat de soţia sa, Isabela.

12 nov. 2022, 17:54
Daniel Onoriu, arestat pentru 30 de zile după ce a încălcat ordinul de protecţie obţinut de soţia lui. Anterior arestării, pilotul a ajuns la Psihiatrie după ce a ameninţat că se sinucide

Daniel Onoriu a fost arestat vineri, 11 noiembrie, pentru 30 de zile. În seara zilei de 10 noiembrie, în jurul orelor 22.00, soţia sa a sunat la 112 reclamând faptul că bărbatul se află în apropierea locuinţei sale, în pofida ordinului de protecţie.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului l-au dus la secţie pentru audieri, însă, din cauza stării de agitaţie în care se afla, a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie. După ce a fost stabilizat, Onoriu a putut părăsi spitalul, însă a ajuns din nou pe mâna poliţiştilor, fiind, iniţial, reţinut pentru 24 de ore.

Daniel Onoriu, arestat pentru 30 de zile după ce a încălcat ordinul de protecţie obţinut de soţia lui

În data de 12 noiembrie, instanța a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

La data de 10 noiembrie 2022, în jurul orei 22.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 5 au fost sesizați prin 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în aceeași zi, soțul său a încălcat ordinul de protecție, emis de instanță, împotriva sa. 

Citeste si Daniel Onoriu, rugăciune pentru împăcarea cu Isabela. „Păi, de ce? Sunt violator în serie? Ce am făcut eu să merit asta?” VIDEO

La fața locului s-a deplasat cu operativitate un echipaj de poliție care l-a depistat pe bărbat, în apropierea locuinței persoanei vătămate. Acesta a fost condus la sediul secției, însă, având în vedere starea de agitație pe care o manifesta a fost transportat cu un echipaj SMURD la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

La data de 11 noiembrie 2022, au fost continuate cercetările în cauză, bărbatul fiind condus la audieri, iar din probatoriul administrat, a rezultat că acesta a încălcat în repetate rânduri ordinul de protecție. 

Față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcare a ordinului de protecție, amenințare și violare de domiciliu.

În cursul acestei zile, instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile„, se arată în comunicatul emis de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Citeste si Soția lui Daniel Onoriu aruncă bomba despre adevăratele motive ale divorțului: ”Nu mai există nicio cale de împăcare, nu îl iert indiferent de ce ar mai face”