Soția lui Daniel Onoriu aruncă bomba despre adevăratele motive ale divorțului: ”Nu mai există nicio cale de împăcare, nu îl iert indiferent de ce ar mai face”

Soția lui Daniel Onoriu a dezvăluit adevăratele motive ale divorţului. Isabela Onoriu este hotărâtă să divorţeze de soţul său şi spune că nu îl va ierta niciodată pentru ce a făcut.

12 sept. 2022, 22:57

Sătulă de declaraţiile pe care Daniel Onoriu le-a făcut în spaţiul public, soția pilotului de raliuri a decis să dezvăluie care sunt adevăratele motive ale divorțului.

Isabela Onoriu este mai hotărâtă ca oricând să divorţeze de soţul său şi spune că nu îl va ierta niciodată pentru ce a făcut. Ba mai mult, femeia s-a mutat din casa în care a locuit alături de pilotul de raliuri şi este pregătită să ia viaţa de la 0.

Citește și Ion Ţiriac critică neasumarea Simonei Halep în privinţa divorţului: „O persoană publică are datoria să împartă din toate punctele de vedere, nu numai binele, ci şi treburile care nu-i convin”

„Sunt multe de spus, dar ce să mai comentez? Oricum, nu mai există nicio cale de împăcare, nu îl iert indiferent de ce ar mai face. Nu știu dacă și-a găsit deja pe cineva, nici nu mă interesează ce va face. Normal, vom divorța.

Încă nu am depus actele, nu vom divorța la tribunal, ci la notar. Nu mai locuim împreună de ceva timp, suntem separați. Am plecat, stau într-un apartament, o iau de la 0 cu totul”, a spus Isabela, încă soția lui Daniel Onoriu, pentru Fanatik.

Problemele în cuplu au apărut în momentul în care Daniel Onoriu a vrut să se reapuce de curse.

„Totul a pornit de la nebunia lui de a se reapuca de curse. Asta în condițiile în care el nu se prea poate ține pe picioare, nu se hidratează cum trebuie. Vă spun, sunt multe altele în joc, nu că nu vreau eu să fac un copil. Asta chiar ne și lipsea acum, un copil… Păi el e un copil de care trebuie să ai grijă.

Eu nu am cum să îl susțin pe el în nebunia asta pe care a început-o cu cursele, cu mersul cu motoare, cu toate astea. În primul rând, el nu va lua aviz medical. Apoi, eu dacă l-aș fi susținut și, Doamne-Ferește, s-ar fi întâmplat ceva – iar eu nu aș putea, repet, să fiu parte în așa ceva – vă dați seama ce ar fi zis toată familia lui.

Dacă se întâmpla ceva cu Daniel, mie mi-ar fi zis: „Isabella, altă treabă nu aveai decât să stai și să-l susții pe el la curse în loc să îl susții să facă sport, sală și recuperare”. Oricum o dai, nu e bine. Că nu l-am susținut nu e bine, că îl susțineam, iarăși ar fi fost rău”, a mai explicat femeia.

Isabela Onoriu nu se aştepta ca fostul pilot de raliuri să o atace în presă şi să facă tot felul de declarații la adresa ei. Cu toate acestea, îi doreşte tot binele celui care i-a fost soţ şi mărturiseşte că vrea să rămână în relaţii bune cu acesta.

„Am decis ca fiecare să își vadă de viața lui. Eu vreau să rămân prietenă cu el în continuare. Au fost totuși șase ani… Dar el să iasă așa în presă, să mă atace. Eu care am dormit trei luni, nemișcată, în fața spitalului, ca să fiu lângă el care era în comă?!

Mă sună lumea, oameni, prieteni și mă întreabă de ce nu se potolește Daniel și de ce aruncă cu noroi în mine, atunci când doar eu mai eram lângă el?

Brusc, nu mai sunt bună, sunt eu aia rea. Cât i-am fost alături nonstop, cel mai bun om de pe planetă am fost, mi-am dus misiunea de soție până la capăt fără să țin seama de probleme, de trudă, de sacrificii… acum nu mai corespund. Nici familia lui nu e de acord cu ce se întâmplă, dar… decât să ne certăm, să fie doar conflicte în casă, e mai normal să plece unul”, a conchis ea.

Citește și Daniel Onoriu şi Isabela nu mai divorţează: „Femeia nu apreciază nimic, m-a lăsat singur, mi-a dat KO!”