Daniel Onoriu aruncă bomba despre divorțul de Isabela: „O să-mi fac o iubită care să mă merite și să mă iubească”

Daniel Onoriu spunea, în urmă cu o săptămână, că vrea să divorțeze de soția lui, ceea ce a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Ulterior, însă, a anunțat că totul a fost doar o strategie și că, de fapt, se înțelege foarte bine cu partenera lui.

30 aug. 2022, 17:05
Daniel Onoriu aruncă bomba despre divorțul de Isabela: „O să-mi fac o iubită care să mă merite și să mă iubească”

Acum, Daniel Onoriu a revenit asupra subiectului și a mărturisit că a fost părăsit. Pilotul de raliuri spune că motivul e că soția nu îl iubește și nu apreciază gesturile pe care le face pentru ea. Mai mult, Onoriu spune că nu un alt motiv e că nu soția lui nu vrea să-i facă un copil.

„Am am fost parasit! Tot ce am facut cu ceva timp in urma a fost o idee venita pe moment ca sa scap de acuze. A fost real motivul divortului, dar am incercat sa-l ascund creand o scapare.

Dragilor, sunt un fost pacatos plin de gagici in trecut care a fost inselat de fosta, dar a si inselat si a durut atat de tare incat mi am spus ca nu o voi face niciodata.

Sotia mea actuala nu ma iubeste, nu apreciaza gesturi si cel mai dureros e ca nu vrea sa mi faca un copil macar. Voi o sa spuneti asa cum ati mai sus „te iubeste domne”, dar eu va spun ca am niste simturi pe care le am dezvoltat cand ersm copil printre tot felul de baieti de cartier si cand simt eu simt.

Urmeaza divortul! Nu stiu daca ma voi mai casatori vreodata, dar cu siguranta o sa mi fac o iubita care sa ma merite si care sa ma iubeasca. Nu va dau mai multe detalii dar o sa am grija de ea oferindui tot ce isi doreste cand o sa am si ii doresc tot binele din lume si sa fie fericita.

E una din cele mai frumoase femei din viata mea, cea mai curata, cea mai harnica si cea mai curata. Nu a fost sa fie, eu m am straduit dar fara nici un rezultat.

Edit: Inca ceva, am fost la Campulung Muscel, Sibiu, Baia Mare si m a lasat singur. Nu imi sustine pausiunea in care am invesit bani si am facut performanta, dar am si suferit ca nimeni altul. De ce?

DA! M-a ingrijit in spital ca nimeni altul, dormea in masina, nu mai intra in casa pentru ca ma vedea. M-a spalat in baie cand eram in scaun cu rotile, m-a ingrijit …….”, a scris Daniel Onoriu pe pagina lui de Facebook.

Isabela, soția lui Daniel Onoriu, confirmă divorțul: „Nu mai e nicio cale de a mai fi împreună”

Și Isabela, soția pilotului de raliuri, a confirmat divorțul. A dezvăluit că nu mai locuiesc împreună și urmează separarea oficială.

”Nu vreau să comentez nimic din spusele lui Daniel, eu sunt un om decent, nu sunt persoană publica, nu vreau sa apar nicăieri cu nimic, este adevărat că ne-am despărțit, iar din partea mea nu mai e nicio cale de a mai fi împreună (…) Da, este adevărat (n.r. nu mai locuiesc împreună)”, a spus Isabela Onoriu pentru Spynews.ro.

Citește și Daniel Onoriu, scandal uriaș la un eveniment. Pilotul a rupt diploma pe care a primit-o din partea organizatorilor: „Nu aș fi avut eu nevoie de un premiu de la sărăciile astea”

Citește și Daniel Onoriu şi Isabela nu mai divorţează: „Femeia nu apreciază nimic, m-a lăsat singur, mi-a dat KO!”