Daniel Onoriu şi Isabela nu mai divorţează: „Femeia nu apreciază nimic, m-a lăsat singur, mi-a dat KO!”

Daniel Onoriu a anunţat că divorţează de frumoasa Isabela. Cunoscutul pilot de curse a dezvăluit că relaţia dintre el şi soţia sa s-a răcit în ultima vreme. Ulterior, a spus că declaraţiile au fost făcute doar pentru a atrage atenţia.

21 aug. 2022, 15:27

UPDATE. Daniel Onoriu, la loc comanda, nu mai divorţează: „Pe nevasta mea o iubesc din toată inima. E cea mai curată femeie de pe planetă.(…) E frumoasă de mor. M-am îndrăgostit de ea din prima secundă, din poze. A doua zi m-am văzut cu ea și am cerut-o de nevastă. După două săptămâni am devenit soț și soție.(…) Isabela, te iubesc din toată inima mea, așa cum te-am iubit din prima clipă când ne-am cunoscut. N-o să divorțez niciodată în viața mea de tine!”, a declarat pilotul de raliuri la Antena Stars, după ce știrea despre divorțul lui a circulat în presă.

Daniel Onoriu divorţează. Povestea de dragoste dintre celebrul pilot de curse şi soţia sa a ajuns la final după şase ani de căsnicie.

Daniel Onoriu divorţează: „M-a lăsat singur, mi-a dat KO!”

Citeşte şi Daniel Onoriu, scandal uriaș la un eveniment. Pilotul a rupt diploma pe care a primit-o din partea organizatorilor: „Nu aș fi avut eu nevoie de un premiu de la sărăciile astea”

Anunţul divorţului a fost făcut chiar de celebrul pilot de curse, pe reţelele de socializare. Acesta a dezvăluit cum şi-a întâlnit soţia şi care sunt motivele care l-au determinat să ia decizia de a divorţa de cea de care era îndrăgostit lulea.

‘’Divortez de frumoasa Isabela, sotia mea de aproape 6 ani. De ce? O sa va detaliez tot: Ne-am cunoscut pe facebook, cum i-am vazut fotografia m-am indragostit de ea. Am cerut-o de nevasta a doua zi, iar peste alte doua saptamani mi-a devenit sotie la starea civila. In toti acesti ani ne am plimbat-o in multe tari.

Excursii minunate si cateva tari extotice: Zanzibar, Turcia 6 luni de vreo 8 ori, Egipt de 3 ori, Olanda, Austria, Dubai de doua ori, Abu Dabhi ETC…..Masina mea e pe numele ei, banii sunt toti pe cardul ei.

Sunt romantic, o sa va dau doua exemple: M-am dus intr-o seara la un nene care vindea flori si am luat un buchet frumos si i-am zis sa vada la ce terasa stam si a venit la noi la masa unde i-a daruit florile.

In Egipt i-am luat un lant destul de mare, de fapt 3, dar unul era mare si l-am rugat pe receptioner sa ma urmareasca si sa o premieze cu titlul: noi hotelul etc oferim cate un cadou lunar celei mai frumoase femei din resort. Cu toate astea femeia asta nu apreciaza nimic. M-a lasa singur prin tara, calatoresc singur, azi mi-a dat KO cand mi-a zis ca nu vine cu mine la curse. Ea stie prea bine ca aceste curse inseamna totul pentru mine.

Adio Isabela, te-am iubit din prima clipa, dar pentru ca tu nu ma iubesti si eu m-am racit de tine, stiu ca toata presa o sa scrie despre asta dar as mai vrea sa stiti ceva despre mine: sunt un baiat care a copilarit in Damaroaia printre smardoi si am prins si eu ceva din viata de baiat de oras, asa ca simt asta prea bine. Suntem impreuna de 6 ani si nu vrea sa facem copii. Asta e, nu ma mai doare nimic si abia astept sa ne vedem fiecare de viata lui separat’’, a scris pilotul de curse pe reţelele de socializare.

Reamintim că celebrul pilot a văzut moartea cu ochii după o banala operație de micșorare a stomacului efectuată în Turcia. Acesta a stat în comă 55 de zile.

Citeşte şi Daniel Onoriu, mărturisiri emoţionante după ce a stat în comă: „Simțeam că mă duc în Rai dacă mor, eram liniștit”