Daniel Onoriu, mesaj cutremurător din arest pentru fosta iubită: „Mă lași aici ca un câine”

Pilotul de raliu Daniel Onoriu a fost arestat preventiv după ce a încălcat ordinul de protecţie obţinut de soţia sa.

28 nov. 2022, 17:41
Daniel Onoriu, mesaj cutremurător din arest pentru fosta iubită: „Mă lași aici ca un câine”

Pilotul de raliu Daniel Onoriu a fost reţinut de poliţişti şi ulterior plasat în arest preventiv după ce a încălcat un ordin de protecţie obţinut de soţia sa. Incidentul a avut loc joi seara, soţia pilotului fiind cea care a sunat la 112.

Într-o înregistrare obținută în exclusivitate de GÂNDUL, Onoriu îi mulțumește, sarcastic, fostei partenere de viață și îi spune că „în loc să mă scoți de aici, mă lași aici ca pe un câine”.

Mesajul a fost înregistrat de o persoană care vorbește cu Daniel Onoriu în timp ce acesta este la geamul clădirii unde se află în arest preventiv. Pilotul de raliu fumează și spune că Isabela, fosta iubită, „l-a adus în arest”.

„Mulțumesc, Izabela, că m-ai adus în arest. Anul trecut erai în Turcia cu mine, când am intrat în coma și azi sunt aici, după gratii. Mulțumesc din toată inima mea. În loc să ma scoți de aici, mă lași aici ca pe un câine”, spune Onoriu, de la geamul clădirii arestului Poliției Capitalei.

Pilotul ar fi încercat să se sinucidă în arest, în urmă cu o săptămână! Din dorința disperată de a se împăca cu Isabela, femeia alături de care a fost timp de 6 ani, pilotul de raliuri a încercat să se spânzurare.

Daniel Onoriu, prima reacţie după ce s-a zvonit că ar fi încercat să se sinucidă. Ce s-a întâmplat, de fapt, în arest
Daniel Onoriu se află în arest preventiv pentru 30 de zile. Acesta a fost arestat, după ce a încălcat ordinul de protecție. Bărbatul se prezentase, la momentul respectiv, în fața locuinței Isabelei, cea de care divorțează în prezent, motiv pentru care fosta parteneră a decis să sune la poliție.

Prima oară, bărbatul a comunicat familiei faptul că își va pune capăt zilelor, atunci când va prinde momentul. Pilotul de raliuri a încercat să se spânzure în seara zilei de 21 noiembrie 2022, cu doar câteva ore înainte de termenul dat de instanță cu privire la revocarea măsurii arestării preventive!

De altfel, Daniel Onoriu a făcut mai multe amenințări din arest, după ce oamenii legii de la Poliția Capitalei au contactat personalul specializat al Spitalului „Obregia” pentru a le sări în sprijin. Polițiștii consideră faptul că Daniel Onoriu ar fi trebuit să beneficieze de un tratament special pentru a-l liniști și pentru a i se trata tulburările pe care le resimte. De asemenea, Daniel Onoriu le-a mai spus apropiaților săi că ar fi fost agresat în arest.

Daniel Onoriu se află în arest preventiv pentru 30 de zile
Daniel Onoriu se află în arestul Poliției Capitalei, potrivit unui comunicat transmis de instituție pe 10 noiembrie. „La data de 10 noiembrie 2022, în jurul orei 22.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 5 au fost sesizați prin 112, de către o femeie (de către Isabela, n.r.), cu privire la faptul că, în aceeași zi, soțul său a încălcat ordinul de protecție, emis de instanță, împotriva sa.

La fața locului s-a deplasat cu operativitate un echipaj de poliție care l-a depistat pe bărbat, în apropierea locuinței persoanei vătămate. Acesta a fost condus la sediul secției, însă, având în vedere starea de agitație pe care o manifesta a fost transportat cu un echipaj SMURD la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, este o parte din comunicatul de presă.

Prima reacţie a lui Daniel Onoriu după ce fosta soţie a obţinut ordin de restricţie împotriva lui: „N-am ameninţat-o niciodată, doar am înjurat-o. Sunt vai mama mea!”

Pe 10 noiembrie, Daniel Onoriu a urmărit-o prin Capitală pe fosta sa parteneră, care avea de gând să meargă în vizită, la o prietenă. Când Isabela a ajuns acasă la prietena ei, pilotul de curse a vrut să intre odată cu ea, pentru a-și cere iertare, încălcând ordinul de restricție. Văzând că nu se poate apropia și fiind amenințat cu poliția, el a plecat acasă resemnat.

Când a ajuns acasă, a vorbit cu mama lui și i-a povestit situația în care se află. În plus, Onoriu i-ar fi spus mamei sale că este în stare să se sinucidă dacă soția nu vrea o împăcare cu el.

Hotărât să facă orice pentru iubirea pe care i-o poartă Isabelei, în aceeași seară, în jurul orei 23:00, fostul campion s-a întors în fața blocului de unde plecase nu cu mult timp în urmă. Onoriu ar fi început să strige din toate puterile, amenințând că se omoară. Ca urmare, Isabela a sunat la poliție.