Prima reacţie a lui Daniel Onoriu după ce fosta soţie a obţinut ordin de restricţie împotriva lui: „N-am ameninţat-o niciodată, doar am înjurat-o. Sunt vai mama mea!”

Daniel Onoriu a răspuns acuzaţiilor pe care i le-a adus fosta soţie potrivit cărora acesta ar fi ameninţat-o cu moartea. În consecinţă, Isabela a cerut şi a şi obţin un ordin de restricţie.

21 oct. 2022, 17:08
Prima reacţie a lui Daniel Onoriu după ce fosta soţie a obţinut ordin de restricţie împotriva lui: „N-am ameninţat-o niciodată, doar am înjurat-o. Sunt vai mama mea!”

Daniel Onoriu se apără după ce încă soţia lui l-a acuzat că a ameninţat-o, asta deşi Isabela a prezentat dovezi în instanță care au ajutat-o deja să obțină ordinul de restricție provizoriu.

Prima reacţia a lui Daniel Onoriu după ce fosta soţie a obţinut ordin de restricţie împotriva lui: „Sunt vai mama mea!”

Pilotul spune că nu a făcut niciodată aşa ceva, că nu procedează cu absolut nimeni în acest fel şi că oricum starea lui de sănătate este încă precară, motiv pentru care nici nu se pune problema să poate bate pe cineva.

Niciodată în viața mea (n.r. nu am amenințat-o), doar am înjurat-o și atât. (…) Eu nu pot să bat o femei, nu pot să bat un copil, că sunt vai de mama meea, am stat 55 de zile în comă. Ea m-a abandonat ca pe un câine. E normal așa ceva?”, a transmis Daniel Onoriu, la Antena Stars, potrivit spynews.ro

Isabela Onoriu se teme pentru viaţa ei

Isabela a declarat că a ajuns să se teamă pentru viața ei din cauza amenințărilor pe care le-ar primi de la pilot.

Citeste si Daniel Onoriu şi noua iubită, faţă în faţă cu soţia acestuia: „A dus-o deja în apartamentul unde am locuit, în patul nostru”

În urma acestei postări, am decis să merg la Secția 2 de Poliție, pentru că simt că viața mea este pusă în pericol. Primesc zilnic tot felul de amenințări cu moartea din partea actualului meu soț. Mă tem foarte mult pentru viața mea și nu pot lăsa lucrurile așa. S-a dispus în urma audierii mele (…) un ordin de restricție de protecție, provizoriu. Se va ajunge săptămâna viitoare în instanță, iar judecătorii vor decide cât se va prelungi acest ordin, pentru că nu pot trăi în fiecare zi sub semnul amenințărilor cu moartea. Deci chiar nu mai pot. (…) Îi vor pune brățară de monitorizare. Eu voi fi monitorizată în permanență, el la fel. Nu are voie să se apropie la mai puțin de 300 de metri de mine.

Am vrut să terminăm într-un mod civilizat, nu i-am dat curs la absolut nimic. M-am întâlnit cu el în acel hipermarket, eu chiar puteam să-l salut. Era cu actuala iubită. Nu sunt genul de persoană care să fie târâtă în mocirlă sau care să târăsc în mocirlă, da nu mai pot suporta așa ceva”, a declarat Isabela Onoriu la Antena Stars.

Citeste si Daniel Onoriu continuă seria evocărilor fostelor iubite. Cine este vedeta despre care pilotul spune că a fost iubirea vieţii lui: „M-am combinat cu ea pentru că gagicul ei m-a păcălit. A fost cea mai bună la pat”