Daniel Onoriu şi-a revenit din comă. Anunţul făcut de verişoara pilotului: „Mulţumim lui Dumnezeu”

Daniel Onoriu şi-a revenit din comă. Pilotul de raliuri, în vârstă de 43 de ani, a fost în comă indusă, după o operație de micşorare a stomacului pe care a avut-o în Turcia. Anunțul că acesta s-a trezit din comă l-a făcut chiar Rebeca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă.

26 ian. 2022, 20:36
Daniel Onoriu şi-a revenit din comă. Anunţul făcut de verişoara pilotului: „Mulţumim lui Dumnezeu”
Daniel Onoriu şi-a revenit din comă

Daniel Onoriu şi-a revenit din comă. Pilotul a ajuns la spital în luna decembrie a anului trecut, în stare gravă, având sângerări interne. Organismul său a intrat în septicemie, iar pilotul a fost băgat în comă indusă.

Daniel Onoriu şi-a revenit din comă

Amănunte de ultimă oră despre starea pilotului. Rebeca Onoriu a anunţat că acesta e mult mai bine, dă semne de îmbunătățire și a deschis ochii.

MARE ESTE DUMNEZEU! Daniel Onoriu s-a trezit!!!! Multumim lui Dumnezeu. De când a fost operat în Turcia, s-a atins o venă la pancreas, venă care a sângerat, a ajuns în ţară şi după cinci zile a mers la spital, unde medicii de aici au intervenit peste operaţia celor din Turcia şi de atunci Daniel este internat la Terapie intensivă, în comă indusă„, a spus Rebeca Onoriu, verişoara pilotului.

Citeşte şi: Dezvăluiri cutremurătoare făcute de soția lui Daniel Onoriu. „E nevoie de o minune de la Dumnezeu!”

Anul trecut, fostul pilot de raliuri a decis să facă o intervenție de micșorare a stomacului în Turcia. După ce a revenit în România, acesta a ajuns la Spitalul Floreasca, cu hemoragie internă. A fost la un pas de moarte, iar medicii l-au operat și i-au salvat viața.

Nu știu dacă sunt cuvinte să-mi exprim durerea, nu am cum, ne rugăm încontinuu, ne rugăm să facă Dumnezeu o minune, suntem la mila lui. Să facă o minune în prag de sărbători, să se trezească, să vină acasă, chiar dacă recuperea o să fie de durată.

Medicii nu-l trezesc pentru că ar avea dureri destul de mari, iar pentru protecția lui să nu sufere prea mult datorită durerilor încă îl țin intubat.

Încă nu a ieșit din stare critică, fiind intubat nu se pune problema ieșirii din stare critică, speră și fac tot ce e posibil omenește ca el să fie bine”, spunea soţia pilotului înainte de sărbători.